22. marraskuuta 2011

sometimes i wonder if the world's so small

Mmoii,
nyt ei hirveesti paivityksia tipu kun ei ehi kirjottaa vaik paljon haluisin! Lahdon kans tulee varmaan taas kiire niinku sillon viimeksikin kun oon tallanen viimehetken-heikki. Mut nyt jos jotain tekemisiani listaan, niin sellasta yleista perushengailuu, jonkun verran kouluhommia (pidin kaks puhetta tal viikol) ja juhlintaa, kuntosalia, kavereita ja kaikkee randomia. On ollu niin ihania 30 asteen hellepaivia, jotkut aivan taydellisen taydellisia. Mitaan tosi ihmeellista ei ees tarvii tapahtuu, riittaa kun paasee muutaman kaverin kans aikaseen pois koulusta, ostetaan paljon hyvaa lounasta ja sulkeudeutaan loppupaivaks neljan seinan sisaan kattoon elokuvia, juomaan kaakaota ja jutteleen. Ah miks en voi jaada tanne kesalomaks?! 

Kaheksan paivaa jaljella, uskomatonta. Paassa tykyttaa et mihin taa aika on menny, mita nyt tapahtuu, mita tulevaisuudessa tapahtuu, mihin suuntaan mun elama etenee... Mut samaan aikaan on selkeempi olo kuin aikoihin et missa mennaan ja mita haluun tulevaisuudes. Ihan hulluu aatella et ens ens torstaina oon kotona, ei pysty yhtaan kasittaan. Vaik on todella todella vaikeeta lahtee niin nyt pitaa aatella mita kaikkee hyvaa Suomes oottaa ja et tasta on taas hyva jatkaa uuteen vaiheeseen elamas, vaik tiian jo nyt et mul tulee ihan kamala ikava kaikkee ja kaikkia Australiassa.
xoxo, Aussit kuittaa viimeisia kertoja!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa ja huojentavaa, että osaat ajatella jo tulevaa, vaikka varmasti tunteet on sekalaiset! Oot ollu paljon ajatuksissa just viime päivinä..
Australia säilyy aina sulla osana, mitä olet siellä oppinut ja ymmärtänyt.Ja välimatkan ei tarviste olla syy kadottaa lopullisesti jotain rakasta, mitä on saanut elämäänsä.
t. Marre, jolla kai sitten viisaus lähtee kohta irti niinkun vinoon kasvava viisaudenhampaansakin..

Anonyymi kirjoitti...

"Muutama" päivä ja NÄHDÄÄÄÄÄÄN!
4 naispuolista ja kaksi kollia.
Sorry, aika törkeen kuulonen lause. Ei sittenkään varmaan nähdä heti koko joukolla....mutta joskus me kaikki nähdään sut uudella kokoonpanolla.

Anonyymi kirjoitti...

TUU JO SIELTÄ!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa koto-Suomeen! Aattele, sulla on tästälähtien perhe ja ystäviä myös maailman toisella laidalla. Elämän rikkautta!

Toivottavasti tää pimeys ei shokeeraa. Varastoi aurinkoa sieluusi nämä viimeiset päivät.

Haleja! t. Kirppu

Anonyymi kirjoitti...

Jee! Sä olet jo tulossa, mutta missähän? Huomenna laskeudut Suomen kamaralle, hienoa!

Osaatkohan sanoa enää edes "moi"?

Anonyymi kirjoitti...

MOI!

Anonyymi kirjoitti...

Oli ihana seurata sun vuotta Australiassa! Haluisitko tulla kertomaan miltä elämä maistuu Suomessa?
Tiiän että oot varmaan ollu ihan kauhuissas tästä pimeydestä (eikä oo ees lunta!).