6. maaliskuuta 2011

Varoitus: tassa tulee taas hirvee romaani, mut yritan tiivistaa parhaani mukaan.

Mun toissa viikonloppu meni siis suurin piirtein naissa merkeissa: pejantaina kuumeisessa olossa koulun jalkeen lahin lennosta tapaan Murielia ostarille. Vedettiin subit naamaan ja jonka jalkeen mentiin Murielin luo. On niin mahtii kun taal on joku joka kay lapi ihan samoja asioita kun ma. Jotkut asiat vaan on sellasia et niita ei voi selittaa muille ja jotka vaan toinen vaihtari ymmartaa. Parasta vertaistukea! Anyways, oli tosi hauskaa.

Lauantai aamuna kavin laakarissa poskionteloiden takia ja sain antibiootit. Ja sitten ei muutakuin buranaa nassuun ja Canberra showhun. Alkuperaiset suunnitelmat vahan muuttui, kun Layn piti mennakin toihin. Mentiinkin sitten Josien kaa. Melkein kaikki mun ikaiset taalla on muuten toissa! Huh, onneks mun viisumi kieltaa tyonteon.. Canberra show oli vahan kuin huvipuisto, jossa oli kaikkia laitteita, kojuja, elainnayttelyita ja lopuksi nayttava ilotulitus. Tosi hauskaa oli. Ja tahan liittyen mulla on hyva (nolo) juttu: yhet pojat pyysi mua ja Josieta niiden kanssa Canberra showhun, mut me ei haluttu menna niiden kanssa ja sanottiin et me ei olla tulossa. Eikun vain sormet ristiin ja showhun.  Miten huono tuuri voi olla kun tormaa 5000 ihmisen joukosta just naihin poikiin? Tarinan opetus: valheella on TODELLA lyhyet jaljet. Sunnuntai menikin sitten perjantaista ja lauantaista toipumiseen, kun koko viikonlopun painelin buranan voimalla. Mut oli sen arvoista!

Mun host aidin isa kuoli valitettavasti toissaviikolla, joten tiistaina meilla oli hautajaiset pienenpienessa kaupungissa, Taralgassa. Taralga on siis maaseudulla, joten paasin nakemaan Australian korpea. Vahan surullisissa merkeissa tapasin sitten myos Lean sukulaiset. Oltiin Taralgassa yksi yo. Kun keskiviikkona ajettiin takaisin Canberraan, sain Lauralta (suomalainen tytto, joka kay meidan koulussa keskiviikkoisin kahden kuukauden ajan) tekstarin, etta paasenko sen ja kahden muun suomalaisen kanssa kahville civiciin. No sitten mentiin taas. Illalla Laura tuli viela kaymaan meilla. 

Perjantaina mun ja Layn oli tarkoitus menna juhliin, mutta just kun olin lahdossa Layn luokse, tulee viesti 'partys got shut down'. Ensivaikutelma aussibileista.. villi? Perjantai ilta menikin sitten Forrest Gumpin seurassa. Viimeviikko oli sen verran rankka et ilman juhliakin nukuin 12 tuntia toissa -ja viimeyona. Eli taa viikonloppu on todellakin mennyt taysin akkuja ladatessa, joka tuli kylla unen maarasta paatellen ihan tarpeeseen.

Mut hei, nyt tarvitaan jonkun himokuvaajan vinkkeja!! Oon ihan sairaan laiska ottaan kuvia, mita teen?! Tassa kuitenkin sekalaisia kuvia ajalta x aikaan y.

Canberra show!
Mentiin Josien kans kihloihin.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Australian syrjäkylät, millasia ne on? Kuvia vaatii! Entäs katoliset hautajaiset?

Aika villejä bileitä.... pidähän huoli itsestäsi, tyttö-kulta!

halauksin Mum

Anonyymi kirjoitti...

Ennen töihin menoa vähän rentoudun tässä lukien tarinaasi. S, illalla juuri kysyi onko sulta jotain uutta. Nyt voin kertoo. Hänellä on nyt tenttejä tällä viikolla, mutta ehtii kyllä välillä lukee tän.

Hienoa kuulla taas sun uutiset.

Meiltä ei kertakaikkiaan mittään uutta; kissat nukkuu, S. nukkuu ja toinen S. on jo koulussa ollut muutaman minuutin loman jälkeen. Mun pitäisi tsempata itseni töihin. Ei ollut lomaa ees viime viikolla.

Hyvää jatkoa edelleen.

Anonyymi kirjoitti...

Hhaha täällähän on jo munkin kuulumiset raportoitu! :D Tänään sain oltua niin ahkera kouluhommissa että kiiruhdin kiireen vilkkaa koneelle lukemaan mahdolliset sun kuulumiset ja kappas sähän olitkin laittanu just uuden postauksen :) meillä toimii ilmeisesti telepatia! ;) ja oi ihanaa sun vaihtarivuosi vaa alkaa kuulostaa aina vaan paremmalta ja monipuolisemmalta! ja huhhuh minkälaisia partyja! pidä huoli itestäs <3

minkälaista oli muute olla tekemisissä iha livenä pitkästä aikaa suomalaisen kanssa? :)

ja oon samaa mieltä äitis kanssa että kaivataan kuvia myös sieltä australian syrjäkyliltä! :)

vanhempi s

ps. näiden sun postausten oottaminen on ihan kuin jonkun hyvän lehden ilmestymispäivän oottamista! :) ja jännitävää on se kun ei tiedä millon jotain uusia kuulumisia voi odottaa!

soile kirjoitti...

yhdyn kyllä täysin tähän sukuumme!! :DDDDD ja varsinkin toi vanhemman ässän et sun postaukset on kun uusi lehti mut mä voisin kuvata siytä jouluun ja siihen odotukseen kun saa avata lahjat ja lumoutua!! :DDD(ja sinähän tiedät kuinka tykkään lahjoista;DD) ja hei noi purkka kuvat on ihan parhaita ja noi sormuksetkin on ihanat ja kengurutkin on kyllä aika maukkaat!! :)<3

ropo kirjoitti...

ihanaaaaaa ässät, tiivistitte kaiken :D me tääl ollaa oltu tää viikko mamman luona ja on kyl huikeeta ollu, unohtanu kaiken koulun ymmm ymmm ja kohta mennää saunaan. ootko jo ostanu mulle jotai tommosiii ihkui tuliaisii niinku noi teidän kihlasormukset ;DDD?

äyyyyh, mite jaksan ootella sua viel ton vajaa yheksänkuukautta! onneks sul on huippuuuu <3 lav juu sis!

katariina kirjoitti...

Oi oikee perhekommentointi kaynnissa :---D! Tota nii... mahan sanoin et oon huono kuvaaja, eli taralgasta ei juuri oo mitaan materiaalii. MUTTA onneks ollaan menossa sinne viela varmasti monia kertoja kun mun hostperheen mummola on siis siel! Eli tulossa on malttakaan vain :-)

Mum, eli kuvia jossain vaihees tulos. Ja katolilaiset hautajaiset ei juurikaan eroo luterilaisista :-)

Tatsy, tsemppia toihin, kohtahan siella on jo kesaloma :-D

Vanhempi S, juu telepatia toimii tietysti <3! Ja tosi outoo oli puhuu suomee ym.! Sillon kun enkun kielisia on ymparilla niin oikeesti mielummin puhuu koko ajan enkkuu kun suomen puhuminen tuntuu niin epatodelliselta :-D Vaikee selittaa, mut telepatia tehkoon tehtavansa :-D Jipii ihanaa et mun postauksia ootellaan <3!!

S, mahtii, lahjoja tulossa siis vuoden ympari :-D <3 Ja minahan tiedan miten paljon tykkaat lahjoist...;)

Sis, wow mahtavalta kuulostaa! Ennn oo hirveesti viel kotiin tuloo ajatellu niin taytyy myontaa et tuliaisten ostaminen ei oo ihan paallimaisena ollu mieles :-D