24. helmikuuta 2011

Tanaan on ollu mahtava paiva. Koulu loppu yhelta ja Lay ja sen kaveri tarjos mulle kyydin kotiin. Nyt varmaan mietitte et kuka ihmeen Lay, joten aloitetaan alusta. Tutustuin pari paivaa sit koulus Layhin ja eilen selvis, etta ollaan melkein naapureita: olin kavelemas kotiin ja sit Lay tulee toista kautta ja alkaa alyton whaaat sakin asut taalla askdjfskjdf OMG jkjdshflkj that's so cool!! Tositositosi huippuu, Lay vaikuttaa ihanalta ihmiselta. Tanaan kaveltiin yhes kouluun, niinkuin varmaan koko loppuvuosi tullaan kaveleen. Mut takaisin tahan paivaan. Koulun jalkeen Lay pyysi mua hengaamaan sen ja sen kaverin, Lauran, kans: mentiin syomaan hotdogit ja jaatelot (ai mita? ai miks vaihtarit lihoo? no en mina tieda.) ja voi hemmetti oli ehka yks elamani parhaista jaateloista. Sit mentiin ostarille shoppailemaan ja loysin farkut, mekon ja ihan perustopin. Kaaks oli niin kivaa! Kun tytot heitti mut kotiin oli ihanaa hypata kaiken paatteks Daniellen kaa altaaseen. Uimisen jalkeen makasin altaan reunalla ja aurinko porotti taysilla selkaan. Sanoin Daniellelle et taa on kuin uni enka haluu koskaan lahtee pois. Tallasten paivien jalkeen tulee 'onneks lahdin' fiilis. 

Viikonloppu on aika buukattu: huomenna nahaan Murielin kaa (jee!) yllariyllari ostarilla ja ostarilta Murielin luo juoruamaan. Lauantaina varmaan hengaan Josien ja Viktorian kans ja illalla meen Layn kans Canberra showhun ja tapaan sen kaverit kans! Ja sunnuntaina.. who knows, uhraan perheelleni aikaa skypessa?

Joka tapauksessa kamera tuleen oleen my best mate tana viikonloppuna. Oon oppinu sen, etta kamera pitais ottaa mukaan kaikkialle, tastakaan paivasta Layn ja Lauran kans mulla ei oo kuvia kun kaikki tapahtu ihan suunnittelematta. Kukaan ei varmaan usko mitaan mita ma taalla kirjottelen :-D Iltapaivan fiiliksia kuvailtiin kuitenkin vahan. 

Ihanaa viikonloppua kaikille ihanille ihmisille, no worries.

         

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ärrrrrr mite lämpimän näköstä ! minä ootan millo posket paleltuu totally ku käppäilen jokapäivä kouluun pakkasessa... muutenki sun elämä kuulostaa nii huipulta! tulisin sinne jos voisin :D hei mut, hauskaa viikonloppuu kavereiden kanssa, ite aion nauttia OMASTA olostani kotona ilman kavereita <3
sis

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivaa aikaa vietät siellä!!
Ja osaat nauttia siitä, hieno juttu.

Sun kirjoitusta lukiessa huomaa, miten paljon suomessa on äätä ja öötä.

Ja tÄssÄ lisÄÄ:
t. tÄtsy ja tytÖt

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä hiihtolomalaiselta! Päivisin onneksi vaan -12 niin pääsee hiihtämäänkin. Näytin Osmolle sun blogin kuvia ja hän muuttui ihan vihreäksi kateudesta ja murisi päälle ;-D
Hauskaa viikonloppua! t. Kirppu

Anonyymi kirjoitti...

Kateus tuntuu olevan kaikkia kommentteja yhdistävä sana. Kiellän kahdehtivani: nautin 35 asteen pakkasesta, ikiroudasta sisälläni, yleisestä jähmeydestä, sisällä lojumisesta, liikkumattomuudesta ja ankeuteen ylensyönnistä. Ei, en haluaisi olla kuviesi maisemissa!

Vanhat olivat kauniita kuin karamellit! Toivottavasti lähettävät sinulle kuvia. Nyt kullanmurumme ovat pesiytyneet abiluokkaan kuin jättiperhe. Kuulin tänään, että pullaakin aikoo joku leipoa. Pitänee norkoilla abiluokan ovella ensi viikolla :)

Voi hyvin siellä paratiisissa ja nauti olostasi - niin kuin varmasti teetkin! Käyn täällä lukemassa merkintöjäsi ja lisäilen punakynällä ä:n ja ö:n pisteitä tietokoneen ruudulle. Jatkossa sitten puutun muihin kielenhuolto-ongelmiin :)

V.

Jenny kirjoitti...

Kiitos blogiosoitteestasi ja auringonvalosta ! Tuli perille asti ;)
Näyttää just niin mahtavalta ku voi Australiasta kuvitella ja lukemastani päätellen sulle erittäin sopiva paikka kans.. :D Pidä lippu korkeella ja vietä kivaa, täällä pakkasessa ei voi olla kun onnellinen, paistaahan sentään sun lähettämä aurinko kun nukut.. :D !
Lissää ootellessa, terkut Lapista !

Emilia kirjoitti...

Upeeta, juuri samoissa maisemissa vietin upeaa aikaa tasan vuosi sitten. Pidä hauskaa :) Ja laita PALJON aurinkorasvaa ja joku huivi harteille Canberra Showssa, itse paloin siellä pahasti kun aurinko pääsi yllättään! :D

Anonyymi kirjoitti...

ooooi ihanaa mäki haluun mukaan! voitais varmaan lentää siskos ja varmaan monen muun matkalaisen (kateellisen) kanssa sinne! kaikki näyttää ja kuulostaa niin ihanalta että tavallinen abin lukuloman arki tuntuu tosi tylsältä..

ja olit löytäny aivan ihanan mekon joka sopii sulle täydellisesti :)

smmp

katariina kirjoitti...

Kaikki:

Wow, kiitti ihanista kommenteista! En ihmettele teidan reaktioita yhtaan, taa on tosi siisti paikka ja talla hetkel menee muutenki ihanasti. Just Murielin kans juteltiin miten taa tuntuu niin eri elamalta jota ei voi ees selittaa, mut yritan parhaani mukaan valittaa fiiliksia sinne kylmaan Suomeen :-) Take care <3

katariina kirjoitti...

P.S. Miten musta tuntuu et naa kuvalliset postaukset vetaa enemman kommentteja puoleensa?! :-D

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä huomio. Mutta pelkät tekstitkin on taatusti luettu!
Tätsy

Stoori kirjoitti...

Oi löysin tän sun blogis just äsken ja tää on kyllä tosi mahtava! Itsekin olen nimittäin lähössä vaihtoon mutta vähän lähemmäs eli Saksaan ja vähemmäksi aikaa eli 3 kk. :D Mutta mahtava lukea tätä blogia ja siellä tuntuu menevän kaikki hyvin!
Ja nuo tekstit mitä ihan alussa olit kirjoittanut kuvaavat miltei minun tämän hetken tunnelmaa...

Anonyymi kirjoitti...

voi ELÄMÄ tuota lämpöä ja elämäsi vauhtia :)! Ihanaa kuulla että nautit valtavasti jo nyt, saati kun vielä 9kk jäljellä.. Tahtosin kyllä kuulla perheestä lisää, ja jutella joku kerta kans..kirjotan sulle ens viikolla jokkis tapauksessa kuitenkii omasta kotoisasta, ah niin vähän tylsästäkin suomi-elämästäni ;) oot ajatuksissa, usein. paljon. Pääsisinpä näkee kaiken siellä! PIDÄ KIVVAA<3

marre

Anonyymi kirjoitti...

Wonderful, wonderful Canberra-girl! Family, Friends, Free time, Freedom - FINE TIME! And school, too? I enjoy with you (sitting at my desk and watching the snow mountains all around). Love RA

I will kirjoitti...

Moikka!

Pakko munkin on tänne kommentoida :) En koskaan saanut aikaiseksi toivottaa sulle hyvää vaihtovuotta vaikka ajattelin sitä paljon, joten kerron sen nyt että toivon että sulla tulee olemaan upea vuosi! Ja se toive on jo lähtenyt toteutumaan kirjoituksiesi perusteella! :)

Blogisi on mulla kotisivun yläpalkissa ja seuraan sitä mielenkiinnolla! :) Kuvat näyttävät ihanilta ja tekstistä näkyy läpi elämästä nauttiminen. Oon onnellinen sunkin puolestasi! :)

T. Maria Kukkonen