12. kesäkuuta 2011

Sainpas nyt aikaiseks vahan paivittaa kuulumisia taalta alamaailmasta pienen hiljaisuuden jalkeen. Nyt on jaany kaikenlaisia pikkujuttuja paivittamatta, mut lyhykaisyydessaan oon naiden muutamien viikkojen aikana alottanut tanssin, tehny kouluhommia ja hengaillu kavereiden kanssa.

Viime viikko oli kyl mukava, vaik ekan tunnin jalkeen maanantaina mulle nousi ihan yhtakkii hirvee kuume. Se ei ollu normaalii flunssaa, mul ei ollu nuhaa tai mitaan, kauhee kuume vaan. Ja seuraavana aamuna olin jo melkein terve. Ota nyt selvaa naista aussiviruksista :-D Olin poissa sit loppupaivan maanantaina seka tiistain ja keskiviikon varmuuden vuoksi. 

Torstaina oli sit kiva paiva tiedos. Aamulla mul oli ekal tunnil enkun oral presentation eli sellanen esitelma, jonka pidin mun englannin luokalle. Taytyy kyl sanoo et en oo varmaan ikina tuntenu olooni niin mukavaks isolle ihmisporukalle puhuessa ja sen jalkeen tuntu et nyt mua ei voi kaataa kyl kukaan. Sit paiva jatku edelleen hyvis merkeis kun lahdin treffaamaan Peppii civiciin. Peppi siis tuli Ausseihin samaan aikaan kun ma ja oli viime viikol Canberras kaymas. Hitsit etta oli kivaa! Sillon kun lahin niin uhmasin tosi kovana miten mun ei ainakaa tuu suomen puhumista ikava, mut on se kyl omaa luokkaansa kun paasee kayttaa kaikkii kuvailevia sanoja ja puhuun omalla aidinkielella jonkun kans joka ymmartaa taysin millasta on olla vaihtari. Paiva meni hirveen nopeesti shoppaillessa ja jutellessa (vaha varmaan kaikki ihmiset katto meidan peraan kun me hirveen kovaa kalatettiin suomee tampereen ja itasuomen murteet sekasin :-D). Illalla olin tosi vasynyt mut onnellinen.

Eilen tanssin jalkeen tapasin Josieta civicis ja oli taas kyl niin hauska paiva. Alunperin Josie kysy mua luisteleen sen ja sen joidenkin kavereiden kans, mut kun ne ei sit paassykkaan niin paatettiin kuitenki menna kahestaan. Onneks mentiin. Yks luistelu sessio kesti kaks tuntii ja se aika meni hujakses. Hyva kun pitaa Australiaan asti tulla luisteleen :-D Luistelun jalkeen kierrettiin muutamia alennusmyynteja ja sit mentiin kahville ja syomaan. Mitaan ton kummosempaa ei sit tarviikkaan tosi onnistuneeseen iltaan kun seura on oikee!

Tassa muutama koyha kuva eiliselta. Ei oikein ollu mun ja Josien paras poseerauspaiva :-D Kuvissa myos ah niin rakas Canberra Centre jossa on niin monet ihmiset tullu treffattuu ja joka on vieny kaikki mun rahat. Lupaan et kuvailen civicia paremmin paremmalla ajalla.   Palaillaan piakkoin!
   xoxo,
  gossip kata

6 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Tosi mukavan näköistä siellä Canberrassa! :) Kysyisin sellasta, että millä järjestöllä oot siellä? Ku itellä ois tarkotus lähtee Australiaan vaihtoon (tai johonki muualle) ja ku jos Australiaan meen niin haluaisin lähtee sillon tammikuussa ku niillä muillaki alkaa lukuvuosi. Kiitos ja pidä hauskaa siellä Australiassa, kelpais minullekkii! =)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Katariina, ja kiitos kaikista posteista mukavine kuvineen! Täällä kesä ja hellejakson jälkeen sadetta ja viileätä, mutta aurinkoista nyt. Menen torstaina Joensuuhun jalkaterän operaatioon ja sitten sitä kai nilkutetaan loppukesä, mutta toivottavasti lopputulos on hyvä. Muuten täällä meillä on normaali meno, välillä vieraita, välillä ihan pikkuisen puuhastelua kotona - ja kesästä nauttimista. Kaikenlaista hyvää sinulle toivottaa RA

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys lomalaiselta! Kyllä sitä on jo odotettukin. Viime viikolla oli joka päivä +30 ja nyt hädin tuskin +15. Ekaa kertaa elämässä en nauttinut helteistä. Johtuiko työkiireistä vai mistä?

Siellä näyttää ihan oikeesti syksyiseltä! Niinkuin olisi puistakin lehdet tippuneet. Onko kylmää? Kirjoita nyt jo vähän muustakin kuin shoppaamisesta! Sitä kuvailua pliis, kun saat ihan suomeksi kirjoittaa ;)

Ihanaa oloa! t. Kirppu
PS. Loman alun kunniaksi olin tänään pakkoshoppailemassa - rintsikoita.

Anonyymi kirjoitti...

vautsi löysin sun blogin tänää ja tosi mielenkiintost lukee ku iteki oon lähös ausseihi vaihtoo :-) vuoden päästä tosin vast, mut anyway!

Anonyymi kirjoitti...

äääää mä tunnistan nämä hoodit :) Mageeta... pidä hauskaa siellä, we miss u <3

-Emmi

Anonyymi kirjoitti...

terveisiä Kiviojalta ja yhyrestä eläintarhasta tuolta Alpon savannilta Nummijärveltä. Siä oli krtokotiilit ja kamelit ja leijonat. Tää näimme Kauhajärvellä kissankäpäliä ja minä hullumpanaki niitä noukiin tien varresta. Sulle toivotan sinne vaan vointia ja muista taiteilla. Minä en välittäisi muuta kun kukkia laitella tauluiksi.

anna Kissau