21. heinäkuuta 2011

I drove to New York in the van, with my friend

Hello, olin siis viime viikon Melbournessa Josien ja Josien aidin ja pikkusiskon kans. Oli kyl niin tajuttoman kivaa, en oo pitkiin aikoihin nauranu niin paljoo putkeen ku viime viikol! Enka ois ennen tanne tuloo ees uskonu et jonkun kans vois oikeesti heittaa enkuks sellasta lappaa :-D Ihan ihmeellista miten musta tuntuu et oisin tuntenu Josien aina vaik tutustuttiin vasta about 5 kuukautta sitten! Oli kyl unohtumaton reissu. Josien kaks siskoo asuu Melbournes ja ne sit kierratti meita jonkin verran ja neuvo miten liikkuu, niin saatiin sit enemman irti. Ihana kaupunki, ei voi muuta sanoo. Kun kaveltiin siel kaduilla nii yritin vaan coolisti olla kuin aito melbournelainen mut ei tainnu ihan menna lapi. Ryntailin innoissani sinne tanne kameran kans ja yritin vaan tallentaa kaiken. Tuli taas sellanen fiilis et mut ois vaan isketty johonkin hyvaan elokuvaan, et kaikki ois ollu lavastusta: ruuhkat kun ihmiset palas toista, pilvenpiirtajat, valot yolla, kaikki ne sadat kaupat ja kuppilat...   
Joka paiva tapahtu niin paljon et en ala tarinoimaan jokaista yksityiskohtaa myoten mita tehtiin, joten annan kuvien puhua puolestaan!
Ja nyt luvatkaa et kuuntelette samalla Sufjan Stevensin Chicago ja keskitytte sanoihin! Ahh mika taydellinen biisi, toi on niin ehdoton Melbourne kappale joka vie mut aina takas meidan road trippiin.8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, miten upeita kuvia. Niistä näkee ihan, että oot paljon nähnyt kaikkee uutta. Aluksi meinasin kirjata , että ihan niinkuin ulkomailla...En tiedä , miten koet tuon tilanteen; ootko ollut käymässä tuolla kuin ulkomailla vai onko se sun "toisen kotimaan" uusi paikka, jossa käväisit?

Tilanteita ja tunnelmia, jotka aistii kuvienkin kautta hyvin.

tätsy

Rosa kirjoitti...

Oi pitäis itekkin päästä käymään Melissä! Onneks sentään vaan vajaa tunnin ajomatka, joten eiköhän siellä tuu vuoden aikana muutama kerta rampattua! ;) Ahh can't wait that! Kyllä sitä vaan huomaa, että vaikka maalla nyt asun, niin sydän on silti kaupungissa. :)

Anonyymi kirjoitti...

kun kuunteli tota biisiä ja katteli näitä kuvia nii tuli just sellane olo että ah elät varmasti unelmaas! vaikka oon sen varmaan niin monta kertaa sanonu nii se tunne vaan tulee aina kun lukee sun blogia <3 ja samalla tulee itelle sellanen kaipuu ja halu että kyllä minäkin haluan vielä joskus tollasta kokea jossakin muodossa.. saa nähdä mitä tuleman pitää :) mutta tosi ihania kuvia kaikki! niistä kaupunkikuvista välitty just sellanen tosi viihtyisä kuva melbournesta ja meri oli tietysti myös ihana!

mutta niin kuin varmaan lähes jokainen toivottaa niin nauti äläkä anna pienien tai suurempienkaan murheiden liikaa vaivata kokemusrikasta vuotta! <3 ja oon edelleen onnellinen että päästiin juttelee vihdoinkin sun kanssa skypessä :)

- sonja

Anonyymi kirjoitti...

ainiin ja pakko vielä lisätä että ihana toi sun punanen ruutupaita!! :D

edellinen unohtelija...

soile serkku kirjoitti...

en ymmärrä tää ei oo antanu mun kommentoida ollenkaan tänne sun blogiin :(( mutta nyt kuitenkaan en pysty kommentoimaan kanssakaan kovinkaan räjähdyttävästi koska kaikki muut ovat jo laittaneet kaiken kommentoitavani :DD kertakaikkiaan ihanaa ja ihanat kuvat!! :)♥ kuulemisiin!

katariina kirjoitti...

tatsy:

Kiittiii! Hmmm, kun matkustan Australias nii ei musta tunnu kuin oisin taas jossain uudes maas tai ulkomailla, mut en oo ajatellu tota tolleen kotimaana :-D Meen kyl edelleen pyoralle paastani kaikista maisemista sun muista niin ei taa kyl ainakaa toistaiseks ihan toiselta kotimaalta tunnu. Sillon ku lahin niin aattelin jotenki et jee jee Australia tulee oleen mun toinen kotimaa, mut oon tajunnu et ei sita noin vaan 10 kuukaudes tullakkaa toisen maan asukkaaks haha :-D Naurattaa nytten kun ajattelee jalkeen pain. Jotenki oma suomalaisuus on niin korostunu taal! Toivottavasti sait selostuksesta jotai selkoo! :-D

Rosa:

Ihan varmasti paaset kaymaa! Oli se kyl ihana kaupunki :-) Ja siel sit kyl paaset suurkaupungin tunnelmaan :-D

Sonja:

Hihihi ihana et fiilikset valittyy sinne! Ja ehottomasti kannattaa teha jotain tallasta jos oikeesti kiinnostaa!

Ja kiitos! Nautin tasta vuodesta ja oon oppinu kaantaa asiat positiiviseks sillon ku arsyttaa :-) Ahh oli kyl niiin ihanaa jutella!! Jai tositosi hyva mieli! Ootan kyl hirrrmusesti sita kun naan teidat kaikki!!! <3 Nii ja ruutupaita on rakkautta ;-)

Soile:

Mikahan siina kommentoinnissa on mattany...:o Hih, oli kyl niiin huippureissu ja ilmeisesti on valittynyt sinnekkin :-) Kuulemisiin <3

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Mä päädyin sun blogia kattelemaan googlen kautta! Oon lähdössä au pairiksi australiaan ja nyt pitäis päättää haluanko Canberraan vai en. Oon kuullut et siellä ei oo niin paljon tekemistä ym. Mut mitä mieltä olet? Onks siellä uimarantoja niiden järvien ympärillä? tai onko paljon baareja ym?

katariina kirjoitti...

Anonyymi:

Moikka moi :-) Onks sul sit mahdollisuus menna johonki muuhun kaupunkiin? Mun mielesta Canberra on tosi kiva kaupunki, tietty erilainen verrattuna Sydneyhin ja Melbourneen ja muihin isoihin kaupunkeihin. Ma oon erittain tyytyvainen et paasin Canberraan viettaan mun vaihtarivuoden, taa tuntuu just sopivalta paikalta viettaa 10kk. Taal voi harrastaa oikeestaan mita vaan ja kaikki on lahella. Sydneyhin ja laskettelemaan ajaa kahdessa tunnissa, kulkuyhteydet on tosi hyvat ja taal onlentokentta tietysti jos haluu matkustella ja lennahtaa jonnekkin. Ja mun mielesta Canberra tosi kaunis, kuiva mut just sellanen Austraaliamainen.
On taal baarejaki, ma taytan 18 ens kuus et vasta sit paasen katsastaan baari elaman henkilokohtaisesti :-D Tosta en siis uskalla menna mitaan sen enempaa sanoon ennenku ite koen sen. Et jos sinne asti jaksat ootella :-D Mut sen mielikuvan minka oon ite saanu, niin ainaki ravintoloissa jne riittaa vilinaa viikonloppuisin.
Ja kyl taal aina on jotai taide juttuja sun muita mihin voi menna jos innostaa.
Taal on muutama "ranta" mut ne on ihan pienia eika kovin suosittuja. Ihmiset yleensa ajaa rannikolle jonne on vaan parin tunnin ajomatka. Ite oon ollu siel pari kertaa ja tykkasin ihan alyttomasti. Sit Sydneyn rannathan on kans aika omaa luokkaansa ;-)Kaikenkaikkiaan Canberra on musta tosi kiva ja rauhallinen kaupunki, mut taa riippuu niin paljon siita mista tykkaa. Suosittelen et teet silleen miten susta tuntuu. Jos valitset tulla Canberraan niin tuu avoimin mielin! :-)