18. tammikuuta 2011

7 päivää

Kääks, tasan viikko lähtöön! En voi uskoo, et aika on menny näin nopeesti ja jo ens viikolla oon Australiassa hostperheen luona ja "vietän ensimmäisen yön Australian kodissani", kuten mun isäntäperhe sen sanoisi.

Sen kunniaksi, että lähtöön on enää näin vähän aikaa kartoitan vähän mitä lähtövalmisteluja oon tehnyt ja mitä on vielä tekemättä.

Lähtöö edeltävä paperihässäkkä on nyt viimein takanapäin. Viime viikolla ostettiin jättimatkalaukku, tuliaisia isäntäperheelle (toivottavasti suklaat pysyy laukussa koko matkan ajan!), + muita käytännöllisiä juttuja. Kohtuus tuppaa välillä unohtumaan, saahan sitä tavaraa Ausseistakin ostettuu. Onneks mulla noita muistuttajia riittää ;-) Tarvittavat rokotteet on myös otettu ja koulujutut on kans hoidettu, lukuunottamatta kahta koetta, jotka on vielä huhkittava alta pois. Täytyy kyllä myöntää, että kokeisiin lukeminen kiinnostaa tässä vaiheessa ehkä vähiten maailmassa.

Onneksi tekeminen ei kuitenkaan varmasti lopu kesken: uuden puhelinliittymän avaaminen ja sen käytön opetteleminen on vielä vähän työn alla. Sit pitäis varmistaa kaikki sähkövempainten käyttö jutut, jänniteet yms. Kummitädin lahjakortti, jolla saan mun kameraan muistikortin ja akun on viel törsäämättä. Ja tässä tulee paras: mä en oo aloittanut vielä pakkausta. Onneks pakkausapua on kuitenki tulos. Ja onhan tässä vielä hyvin aikaa, eh?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva nähdä päivityksesi!
Nyt tuli kyllä ihan se tuntu että oikeesti oot lähdössä!!!

Musta hyvin vaikuttava kuva on tuo kodin räsymatto ja päiväkirjat sen päällä. Minne ikänä menetkin on kodin perusta ja tuki takana.

Katsotaan ehditäänkö nähdä vielä tässä.
T.

katariina kirjoitti...

Tulis mullekkin! En vaan voi uskoo et kohta lähen, varsinki kun on tätä kokeisiin lukuu viel pari päivää. Mut eiköhän tää tästä sitten kun aloitan pakkailun ;-)

Voi vitsi, löysit ihan uusii merkityksii noille mun kuville, mut niinhän se on :-)

Toivottvasti viel nähään.

ropo kirjoitti...

hei sisko lähden sun mukaan voidaan kiertää koko australia...
äh, en halluuu että lähet jo!!! mutta onneksi ehditään nähdä viel ja sain tiistain vapaaks sun saattelemista varten =)

katariina kirjoitti...

Mustaki tuntuu kauheelta jättää kaikki :-( Mut sä et kuule ees muista mua siel uudessa upeessa elämässäs :-D Paitsi ehkä joskus käy mieles et voispa soittaa, mut sepä nukkuuki ....

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Tuo oli kyllä yllättävän vaikea ekaks muistaa, että ai niin en voikaan soittaa nyt kun maailman toisella puolella nukutaan...itse kun olis illalla ollut virkee ja aikaa.

Aika muutamaan tuntiin rajoittuu soittamiset. Ja tuntui niin hassulta yrittää muistaa esim. ennen töihin menoa soittaa, että ehti ennen "iltasadun" aikaan soitella...

Anonyymi kirjoitti...

Ristiriitaiset on tunteet täällä päässä. Kuule et tiiäkään miten me tullaan sua kaipaamaan, no doubt :-) Pakkausapua kuitenki tulossa nyt viikonloppuna! Kaikkeen hyvästelemiseen ja tunnekirjoon yritetään valmistautua henkisesti täällä päässä. Rakkautta.
M

katariina kirjoitti...

Anonyymi:

Niimpää, varmaan mullakin muistamista, etten aina soittele kotiin kesken yöunien :-)

M:

No sitten en oo yksin! Ja mulle tulee varmasti kans jossain vaihees ihan kauhee koti-ikävä! Ja ihanaa, pakkausapua tosiaan tarvitaan. Mäkin oon henkisesti yrittäny valmistautuu, mut loppuen lopuks se on aika mahdotonta :-) kiss.