24. tammikuuta 2011

Selvitymispakkaus

Perjantaina oli viimeinen koulupäivä ja hyvästelin kaikki luokkakaverit vuodeksi. Meidän ihana luokka oli koonnut mulle Suomi-selviytymispakkauksen, jossa oli vaikka mitä Suomi juttuja: salmiakkia, suklaata, purkkaa, ruisleipää, aurinkorasvaa.. Ja sanaristikoita tietty, ettei suomenkieli pääse ruostuun. :-D  Vitsit, ikävä teitä tulee.

Nyt viimeisinä päivinä ennen lähtöö oon käynyt läpi varmaan kaikki mahdolliset tuntemukset. Ei vaan yksinkertaisesti voi uskoo, ettei nää kaikkia rakkaita vuoteen! Ääks. Mut samalla ootan kuitenkin niin paljon tulevaa. 

Pakkaus sujuu yllättävän kivuttomasti. Kaikki on kuitenkin vielä vähän levällään, mutta eiköhän jokainen vaatekappale löydä tiensä matkalaukkuun huomisen päivän aikana.


Huomenna aion vielä singota viime hetken ostoksille ja ylihuomenna sitten onkin tosi kyseessä.Kyllä tällä pakkauksella vielä pitkälle pötkitään.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno selviytymispakkaus!
Me ei selviydytty sitten teille. Yritin vaihtaa vielä tänään työjuttuja, mutta ei onnistunut vapaapäivä. Kaiken huipuksi olin aivan unohtanut yhden arviointitilaisuuden yhdessä työpaikassa. Kyseinen henkilö muistutti, että se on huomenna. Nyt oli kyllä käydä niin, että olisin ollut teillä aamulla klo 8, kun mulle olisi soitettu, että missä olet...

Joka tapauksessa:
Isot halit ja hyvän matkan/ vai asumisen toivotukset Sinulle sinne suureen maailmaan. (suureen maailmaan minun ikäpolven näkökulmasta).

Nauti joka päivästä kaikkine tapahtumineen!

katariina kirjoitti...

Anonyymi:

Ok. Täällä kovasti ootettiin teitä, mut minkäs noille työkuvioille teet.:-(

Isot halit takas ja kiitos! Aion nauttia joka hetkestä. :-) Pidän teidät ajan tasalla!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää päivän alkua siellä uudessa kotimaassasi! Toivottavasti matka meni kommelluksitta. Nyt sitten vaan silmät ymmyrkäisinä kohti uusia seikkailuja.
t. Kirppu

Anonyymi kirjoitti...

Kirppu. Veit sanani. Aivan samaa olin kirjoittelemassa.

Kun luet, olen jo aivan uudessa paikassa kuin mitä edellä tekstit kirjoitit.

Siellä sinä nyt menet lentosukat jalassa liitäen! Hienoa.

Anonyymi kirjoitti...

Missin' you already.
M

Viivi kirjoitti...

Oo kuvia meidän lahjasta, ole hyvä vaan :--) Mitä parhainta vuotta sinulle sinne kaaauas.

katariina kirjoitti...

Kirppu:

Kiitti! Siella te vaan vetelette hirsia tallakin hetkella :-D Matka meni hyvin ilman mitaan sen suurempia kommelluksia. Mut tuntu kyl pitkalta ja toivun vielaki vahan jet lagista.

Anonyymi:

Kohta liihottelen kohti vesipuistoa ;-)

M:

Nyt voit viel sanoo noin, mut sit kun tulee koti-ikava nii ei enaa! :-D Missing u too. Taa on aivan mahtava paikka, tanne tullaan viel yhdes.

Viivi:

Joo pitihan se laittaa kaikkien ihasteltavaks kun se oli nii hieno! :-) Kiitos!