1. helmikuuta 2011

Australiassa!

Taalla sita ollaan, Australian auringon alla! Heti alkuun taytyy kyl sanoo, etta aivan mielettoman ihana ja kaunis paikka. Oon vielakin ihan ulapalla kaikesta mita on tapahtunut, enka kasita et oikeesti oon taal! Taa on niin iso juttu.

Lennot meni hyvin. Jet lagista toipuminen vie kylla oman aikansa, kun aikaero Suomeen on +9 h. Soft Landing Camp Syndeyssa kesti kolme paivaa. Perjantaina oli erilaisia ryhmajuttuja ja lauantaina kierreltiin Syndeyssa. Aivan mahtava kaupunki! Kaytiin oopperatalolla ja shoppailtiin vahan. Lopuks mentiin Mainly Beachille -wow. Se oli niin upee. Lisaks siella oli niita kovasti peraan kuulutettuja "kuumia surffarimiehia" ja paljon. Siella oli oikeesti jo  ihan valinnanvaikeus :-D Nappailin Syndeyssa aika paljon kuvia ja pistan niita naytille vahan myohemmin.

Suununtaina oli jannat paikat kun lennettiin isantaperheisiin. Onneks mulla oli mun kamppis mukana ja se asuu Canberrassa kans. Mut kaikki meni sit hyvin ja vastaanotto oli tosi lammin!

Nyt en ehdi tarinoimaan enempaa, koska me lahetaan vesipuistoon hostperheen kans ja sinne tulee myos taa mun Muriel kaveri oman hostperheensa kans. :-)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hello, happy to be the first to answer you because everybody else is at school or at work. I am the only lazy one to be at home at daytime! Pleased to hear you are there OK and and have a nice family and many new exciting things to do and experience. Sounds like a wonderful dream when I read your story here in the middle of snow and under a grey sky. I wish you all the best! RA

maiju katariina kirjoitti...

voii kata! onpa kiva lukee että kaikki on alkanu hyvin :) nauti nyt kun voit!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, hienoa ja hienoa!
S ehkä osais jakaa tuon aikaeron, minä en.

Terveisiä meiltä kaikilta! Kiva kuulla, että hienosti on alkanut.

R S S sekä tietty S T

Anonyymi kirjoitti...

What a surprise you have had time to write a little!

We want to know all those little everyday things like what subjects you have chosen at school.

Mutta se olikin tarpeeksi kova ponnistus kirjoittaa enkkua. Sitte seuraavalla kerralla enemmän enkuksi :-) älä ota päivityksistä stressiä, mutta kyllähän täällä mielellään kaikkea luetaan. Kuten esim. mitä ruokaa siellä syöt, onko koulussa eväät, saitko tuliaiset ehjänä perille, miten saat nukuttua siinä kuumuudessa, mitä eläimiä olet nähnyt...niistä tulee sulle äkkiä arkea, etkä enää huomaakaan, kun kenguru tulee tiellä vastaan ;-)

Mutta oikein kivaa jatkoa! Miten mukavva, että hostperheet tuntee toisensa, sulle tulee tosi jännittävä ja sosiaalinen vuosi!

sata halausta!

ropo kirjoitti...

hey kid!
i must try write something in english like others:D

okei toi riittää siinki on jo varmaa sata+yks virhettä haha.

ihanaa ku soitit eilen =) ja huippua ku oot päivitelly! oottelen kuvii ja just ruokajuttuja ja eläimii ymymymymym!

miss, oot rakas!
bigger sis

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi kuulee tytöiltä aina väliaikatietoja!

Jaksan kyllä odottaa päivityksiä! Kyllä jaksan!
T: R