17. maaliskuuta 2011

keksin paremman otsikon myohemmin.

Piti nyt alkaa kirjottaa kun kotoo alkaa tulla keskella yota viesteja, etta oonko ma unohtanu kaikki :-D No siis thottakai!

Viime viikko meni vahan koulutunnelmissa, pitaa nimittain raapustaa kaks esseeta englanniks.  Tiistaikin, joka oli moderation day, eli vapaapaiva meni Layn kans opiskellessa (okei, ehka vahan myos The Hillssia katelles..). Lakitiedon esseen sain valmiiks ja enkun essee pitas viel huhkii pois alta. Onneks mulla on kuitenki uus juoksukaveri, Christine johon tutustuin viikko sitten naapureiden illanvietos. Christine asuu tos ihan 200 metrin paassa meista ja kay kans Hawker Collegee, enka ikina ollu nahny sita aiemmin! Kuitenki, Christine alotti koulus sellasen kunto-ohjelman niin se sit aina repii mut kans lenkille, mika on ihan hemmetin hyva. Tosi kivaa et mul on kaks kaverii ihan naapureina ja molemmat ihan hirmusen mukavii!

Sunnuntaina olin kattomas Lauran ja Nellin kans mun elamani ekaa rugby otteluu ja oli ihan torkeen kivaa, rakastan rugbyy! Me oltiin ihan innoissamme siella vaikka aluks ei ees tajuttu saantoja :-D Mut en oo ikina kokenu sellasta isoo ottelu meininkii. Maanantai oli Canberra paiva, joka oli siis vapaapaiva koulusta. Aamulla oli tarkoitus menna Lauran ja Nellin kans shoppailemaan uggit (!!) mut taa ugg-kauppa oli suljettu Canberra paivan takia. Shoppailin sit vahan muuta, mm. talvikengat eli elamani ekat converset! Oli tosi kiva aamupaiva ja soin hyvin ja liikaa. Illalla mentiin Andrewn ja Daniellen kans kattoon meininkia yhteen puistoon, jossa oli kaikkii konsertteja ja esityksia ym. Tosi kivaa oli kuitenki.   

Eilen mentiin mun isantaperheen kans Nitro Circukseen, joka oli siis pyora/moottoripyora naytos. En oo koskaan nahny mitaa sellasta joten tosi jannityksella ootin. 11 000 henkea samaisella Canberra stadiumilla jolla oltiin kattomas rugbya, ja ihan mieleton show! Kaikki esiintyjat oli sairaan taitavia vaik kaks hemmoo teloikin ittensa aika pahasti. Pyorailija tyypit oli kyl meikalaisen ehdottomia lemppareita! Mut en kyl millaan keksi mihin ihmeeseen kaikki mun moottoripyora kuvat on havinny.

Tanaan aion viettaa niinkin hurjaa vaihtarielamaa, etta yritan kirjoittaa mun enkun esseen loppuun. Ja menna Christinen kans lenkille! Huomenna lahetaan mun perheen kans Tathralle viikonlopuks, jei! Siita siis myohemmin. 

Halauksia kaikille ihanuuksille, Aussit kuittaa!!



                                                                                                          



                                                   


15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Juuri juteltiin S:n kanssa, että siellä se Katariina juttelee nytkin englanniksi. Pitkän ajan päästä tuli sitten kommentti: ei ku K. nukkuu!! Niinpä! Näetkö jo unetkin englanniksi?

Tuntuu, että siellä JATKUVASTI KOKO ajan tapahtuu uutta. Täällä ei mitään...(tosin tälle illalle olis ollut kolme menoo päällekkäin..en mennyt mihinkään niistä!) Jee, sainpa lukea tätä ja kommentoida ekana.

Mekin täällä lähestytään kesäaikaa...mutta aamuin vielä koetaan 20 astetta pakkasta. Ja sinä vaan auringossa!

Anonyymi kirjoitti...

Moi A tässä :)! Ajattelin alkaa kirjoitellakki näihin sun postauksien perään, vaikka aktiivisessa seurannassa blogi ollut totta kai alusta lähtien. En oo halunnu häiritä suomenkielellä sun sopeutumista englantilaiseen kulttuuriin vaikka muut ovatkin varmaan sitä tehneet :).. pitää kirjoittaa joku päivä pitempi sähköpostiviesti sun henkilökohtaiseen postiin ja kertoo vähän kuulumisia. Tosi kivoja kuvia muista ehdottomasti päivitellä=).. T: A
ps. vastaa jos sait tän :D!

Anonyymi kirjoitti...

pps. pia huomautti että australialainen ja englantilainen kulttuuri eivät ole sama asia, vai:D?

katariina kirjoitti...

Anonyymi:

Hahhaha, ei sita tiia vaikka olisinki unissani puhunu silla hetkella enkkuu :-D Jotain keskusteluja kayn englanniksi unissani jo nyt mut suomeks ja enkuks yleensakki. Sait mut nauraan kun luin ton 'kolme menoo ois mut mihinkaan en sit menny'!! Hih niin sun tyylista, ihanaa! <3

Tana aamuna oli kyl vahan pilvista, mut nyt jo aurinko porottaa koulun jalkeen :)

A:

VITSIIIT OON OOTTANU KOMMENTTII VELJELTAAAA!! <3 Niin niin, et oo halunnu hairita....;) Joo kirjota nii ma voin kirjottaa sit sullekki paremmmin kuulumiset!

ps. Pia on oikees :))))

soile kirjoitti...

Jeee sain taas aivan ihana lahjan!!! :DDDDDD ootko muuten kokeillu vielä ite tota rugbyä?? ja mitä te teette muuten liikan tunneilla yleensäkkin? :) ja muuten suuri kiitos siitä sun kirjoituksesta siirä ruuasta kun sain siit ihan hulluna materiaalia siihen esitelmään!! :)) ja ootkos kuinka paljon syöny siellä? et varmaankan ainakaan niin paljon kun sillon lauhassa!!! :DDDD no mutta kuulumisiin taas ja pidä hauskaa ja huolehdi itestäs!! :))♥♥

Anonyymi kirjoitti...

No vauts! Vauhti ei ainakaan näytä olevan hiipumaan päin ;-)

T. M

Ps. Laitoin s-postia.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys täältä pohjoisen lumisateesta!

Meillä lehdet on täynnä Japanin katastrofia, mites siellä? Olette kuitenkin vähän lähempänä kuin me.

Olisi kiva kuulla vähän isäntäperheestäsikin, vai eivätkö he halua sinun kirjoittavan heistä? Ja muustakin paikallisen elämäntavan eroista. Vai onko niitä? Shoppailu ainakin on samaa pallomme eri puoliskoilla ;D

Täällä talvilomat oli ja meni. Talvi jatkuu, hirveän liukasta. Mieli etsii jo kevättä heräilevien lintujen laulusta.

Iloista oloa t. Kirppu

katariina kirjoitti...

Soile:

Hih :-) Oon pelannu vaan sellasta touch rygbyy missa pitaa koskettaa sita jolla on pallo. Mut hui, en tiia uskaltaisinko pelata ihan oikeil saannoil :-D Liikka tunnit on poikien kans mika on sinansa vahan arsyttavaa kun ne on niin nopeita ja ne rymyaa siella miten sattuu ym. Mut pelataan siis kaikkee tennista, sulkapalloo, jalkapalloo, korista.. Ite en oo nii suuri liikka tuntien fani, siel tunneil on lahinna ihmisii jotka ei jaksa opiskella nii se valil on vaha mita on :-D Mut ihan jees, ei ainakaa lisaduunii kouluun.

Eika mitaan siita ruokainfosta,tottakai serkkua autan aina <3 Tuliko hyva numero? :-) Jaja viime paivina oon kyl syony vaha liikaa ja se tuntuu. Mut ei kyl veda vertoja laskiluolalle.. ;-DDD

M:

No eih ;-)

Kirppu:

Joo kylla taalla on paljon juttuu siita Japanista ja kaikenlaisia rahankeraajia siella sun taalla.

Ei oo isantaperhe kieltany kirjottamasta, mutta en oo viela halunnu sen enempaa kirjottaa tai laittaa kuvia, mut varmasti jatkossa kirjotan ja laitan kuviakin jos se on ok niille. Mut ei hataa, mun isantaperhe on paras enka kylla laittas vaihtoon vaik saisin! Simon (pikkuveli 10 v.) sano mulle yks ilta kun katottiin telkkarii et 'sa oot ihan kun mun isosisko, ainoo ero on vaan et sa oot syntyny eri maassa'. Se oli niin suloista :') Niin ja pitaa kirjottaa niist paikallisista eroista, kylla loytyy! Ja niin shoppailu on aika samaa, pikkusen ehka halvempaa :-)

Noo kohtahan se on jo kesa siella. Ja talvi taalla, hyrrrrrrr!!

soile kirjoitti...

Läskiluolalle ei kyllä eihan heti vedä vertoja mikään!! :DDDD mut me ei olla viel saatu niitä takasin mut palautettu on jo :)) kerron kyllä sitten varmaankin minkä sain :)ja voi että toi Simon!! :))♥♥ aivan ihana!! :D♥

Anonyymi kirjoitti...

Hei katariina, hauska lukea tarinoitasi vauhdikkaasta ja värikkäästä uudesta elämästäsi! Täällä ei mitään uutta, elämä nyrkinkokoista: harrastukset, kauppa, koti,joku käväisee.Tulis edes pyöräkelit, että pääsis kauppaa pitemmälle! Ole onnellinen t.RA

J. kirjoitti...

Kevätfiilis on täällä pohjosessa jo korkeella ja nousee vaan kun näitä sun postauksia lukee :D ! Nauti edelleen :) !!

- Jenny

Anonyymi kirjoitti...

Onks Heikkii näkyny siä?
Onko ees kuulunu siitä mitää? Siis Kovalainen. Hmm. meniköhän tuo nimi nyt oikein?

Rosa kirjoitti...

Eksyin sun blogiis oikeestaan täysin vahingossa, mutta luinkin sitten samalta istumalta kaikki sun blogitekstit. Oon tosi innoissani, sillä oon itsekkin lähdössä Ausseihin heinäkuussa vuoden vaihtoon ja tuntuu että kaikki on vielä ihan sekasin ja en oikein tiedä mitään. Mikä järjestön kautta olet siellä? Ja kuinka paljon aikaisemmin sait tietää sun perhetiedot? En millään maltta odottaa, että aikaa kuluis jotta pääsisin pian lähteen! (:

katariina kirjoitti...

RA:

Ihana lukee myos naita teidan kommentteja!

Ei elaman valttamatta sen kummempaa tarvii ollakkaa ollakseen hyvaa :-)
Olen onnellinen ja ole sa myos!

Jepa:

Hih, kiitti :-) Hyrrr, taalla vaan saat kylmenee!!

Anonyymi:

Joo, joka paiva naan ja kuulen Kovalaisen Heikista. (Mitaaa?!)

Rosa:

Vau kiva juttu :-) Tiian todellaki milta susta tuntuu!! Ei oikein pysty tajuumaan et oikeesti on lahos, vai mita? Valilla taallakin tuntuu epatodelliselta et oon oikeesti taal. Mullakin oli tosi lahdosta sekavat fiilikset enka millaan meinannu malttaa oottaa! Mut usko pois, toi aika menee yllattavan nopeesti, kohta huomaat et ootkin jo ausseis. Kuulostaa tyhmalta, mutta yrita nauttii siita odottamisen fiiliksesta, se ei kesta loputtomiin ;-) Ma oon exploriuksen kautta. Perhetiedot sain jotain 2kk ennen lahtoo. Ilmottelehan sit mihin pain australiaa paadyit :-)!

Rosa kirjoitti...

Joo tää on kieltämättä ihan epätodellinen fiilis! Mutta joo eniten panikoin mun pakkaamista, sillä tahtoisin ottaa väkisin kaiken mukaan... :D Mutta eiköhän tää tästä, kun kuukauden sisällä toivottavasti tulee jotain infookin jo! ((: Ja ilmottelen varmasti! (: