4. huhtikuuta 2011

Rannikko osa 1

Sori taa blogihiljaisuus! Voisin tahan nyt taas luetella kaikkii tekosyita mut eikohan menna suoraan asiaan. Oltiin siis kaks viikkoo sitten siel rannikolla Naroomas mun isantaperheen ja niiden ystavaperheiden kanssa ja meita oli yhteensa ehka joku 23 henkee. Lahettiin perjantaina koulun jalkeen ja ajeltiin parisen tuntia kunnes saavuttiin meidan vuokramokkiin. (Canberrassa on sekin hyva puoli, etta joka paikkaan on vaan muutaman tunnin matka: rannikolle, laskettelemaan, Sydneyhin..)  Lauantai alko vahan ankeesti kun satoi ihan kaatamalla, mut kun sade lakkasi lahettiin kavelemaan rannalle. Ja kun nain meren, niin innostuin ihan torkeesti. En koskaan ollu nahny niin isoja aaltoja! (Ja olin onnellinen et Roosa ei ollu paikanpaalla nakemassa niita aaltoja, terveiset vaan, rahhahhaa) Farkut paalla menin sit veteen kahlaamaan kun en malttanu pysyy poiskaan. Rakastan merta! Myohemmin tultiin isommalla porukalla uimaan ja talla kertaa ihan bikinit paalla. Ma kokeilin ekaa kertaa boogie boardingia, joka on siis laudanpaallamaakaamissurffausta :-D Se oli julmetun hauskaa ja pilvinen saakin unohtu siina samalla. Sit pelattiin viela rannalla rugbyy ja krikettii, jonka jalkeen oli barbeque. Yritan saada tannekkin jossain vaihees kuvia aidosta aussi barbequesta! Barbequesta pitaa sen verran sanoo et tykkaan niista ruuista ihan rentoudesta ihan hirveesti ja varmasti taalta lahtee ainaki barbeque tapa Suomeen. Sunnuntaina aamulla lahettiin sit ajeleen Canberraa kohti.


Ja nyt niita kuvia Naroomasta kehiin, jotka ei ihan vastaa Australianrannikkounelmaauringonlaskustereotypiaa, mut toivottavasti fiiliksia valittyy sen sijaan sinnekkin. Niin  ja sitten olennainen pointti, et en kayta noita samoja farkkuja aina :-D


Seuraavaksi on sitten luvassa Rannikko osa 2, eli postaus tata seuraavalta viikonlopulta, jolloin menin taas rannikolle Batemans Bay nimiseen paikkaan med Muriel. Ei makeaa mahan taydelta, mutta sen voin paljastaa, etta kivvaa oli. 

Nyt yritan viela saada jotain tolkkua enkun lyhyt tarinoista, huomenna on testi jossa pitaa kirjottaa analyysi tunnin aikana. Sit nukkuun, mwah :-*

 

5 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Moikka! :)

Ei ainakaan kateus iske (taas) kun kattoo noita kuvia ja lukee sun kuulumisia.. Ihana meri ja kaikki! Kuulostaa että sulla saattas olla ihan kivaa siellä :D No onneks me täältä Suomestakin päästään kohta näkemään vähän maailmaa - lauantaina suuntaamme kohti Ateenaa sinne luokkaretkelle :)

Mitäs tähän vielä kirjoittas. Voi hyvin ja pidä hauskaa! (:

Anonyymi kirjoitti...

JAUUUU AALTOJA ;DDD mennään jonneki sit harrastelee meidän aaltoeloa kunhan tuut takasi <3 kuulostaa mukavalta elolta jälleen! mä kävin tänää hierojal ja kampaajal.

BE MY BEST GIRL <3 take care sis,

rotta

Anonyymi kirjoitti...

Onpa tytöllä menoa ja meininkiä - ja onnelliselta näytät! Silloin kaikki on hyvin. Mitkä värikkäät linnut siinä maistelivat retkeläistä? Meri on hieno, mutta niin pelottava. - Meiltä alkoi nyt lumet lähteä vauhdilla, ja alamme vähitellen heräillä talviunesta.
Iloisesti RA

Anonyymi kirjoitti...

Täällä pallon toisella puoliskolla kevät tekee vähitellen tuloaan. Peippo on jo kuultu, vaikka puoli kuuta kesään näyttää vielä epätodennäköiseltä hankien keskellä. Kuinka kylmää siellä mahtaa talvella olla? Puhuit siskon blogissa talvivaatteiden ostamisesta. En ihan osaa mieltää kunnon talvea Australiaan, vaikka lähellä Etelä-mannerta olettekin.

Iloisaa eloa! t. Kirppu

katariina kirjoitti...

Viivi:

Joo kylla taal hauskaa meinaa olla, vaikka tottakai valilla on myos niita ei niin hyvia hetkiakin :-D Varmaan tulee tosi kiva Ateenan reissu, pitakaa tekin kivaa siel! :-)

R:

No joo, oikee hemmottelu paiva :-)
Ja todellaki mennaan!!

RA:

Haha :-D Ei kyl oo mitaa tietoo mita lintui noi on. Wow, taalla vasta talvi alkamas :-D

Kirppu:

Akkia se kesa tulee :-) Ja Canberran talvi sellanen, et yol saattaa olla muutama pakkas-aste, mut paivalla ei koskaan laske nollan alapuolelle. Ja jos ei tuule niin saattaa olla hyvinki lamminta jos mittari nayttaa yli 20astetta. Eli ei mitaan jarkyttavan hyytavaa niinku suomes, eika lunta, mut kyl taal villapaidat ja hupparit talvella on tosi jees, etenkin aamuisin ja iltaisin :-)