25. huhtikuuta 2011

Let me take you far away, you'd like a holiday

Eka viikko kolmen viikon lomasta lusittu! Mihin taa aika oikein hupenee?
No ainaki nukkumiseen. Oon nukkunu joka yo vahintaan sen kymmenen tuntia, koulu ja kaikki muu toiminta vei ilmeisen paljon energiaa. Nukkumisen lisaks oon fiilistelly elamaa, hengannu hyvassa seurassa, kayny kampaajalla, lenkkeilly, kattonu elokuvia, kayny tiedepuistossa, ollu Anjan ja Christinen kans Canberran elainpuistossa, viettany laiskaa leffa-iltapaivaa Layn seuras, ollu ekaa kertaa elamassani koirapuistossa, varjanny hiukset, rentoutunut, syonyt paasiaismunia, nauttinut ihanista saista, auringosta, lomasta... Hipoo taydellista lomaviikkoa kertakaikkiaan.
Oon talla hetkella niin onnellinen lomasta, eika oo varmaan ikina ollu breikki nain tarpeessa.

Otin tossa yks ilta viime viikolla conssit alleni ja lahin kuvaamaan aivan takapihalla sijaitsevaa kansallispuistoa. Lomassa on ihanaa just se et on aikaa teha tallasia juttuja!En tiia teista, mutta meikalainen ei ikina kyllasty naihin maisemiin. Ja oon niin ylpea mun pikkukamerasta! En uskalla ees ajatella millasia kuvia tulis jos ois joku uber kuvaaja, huiii.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa tyttö ja hyviä pääsiäisen loppuhenkosia! Jäipä taas ajoissa toivottamatta. Mulla oli Kuopion vieraat ja Veera ja Ville panivat parastaan. Mukava oli niiden kanssa peuhata.- Upeita, voimallisia kuvia ja vahvoja värejä, ja lomasikin kuulostaa ihan LOMALTA. Rentoa jatkoa sille: lepoa, menoa ja jännitystä sopivassa suhteessa t. RA

Anonyymi kirjoitti...

Oi, taas päivitys! Kiitos, kiitos kiitos! On sulla maisemat! Ja hyviä kuvia olet ottanut. T.Mum

kaisa kirjoitti...

heippa! ihanaa et löysin sun blogin ku oon ettiny kunnolista vaihtari blogia ausseista! :) oon ite lähös ens vuonna joko tammikuussa tai heinäkuussa vaihtoon ausseihi esploriuksen kautta. minkä järjestön kautta sä oot, varmaan moni kyselly mutta en löytäny mistään :)
jaja vielä sitä kysyn ku itellä on päätös edessä et lähenkö tosiaan talvella vai kesällä, niin mitä luulet onko se paljon helpompi mennä sinne tammikuussa ku kouluvuos alkaa siellä sillon? vai haittaako se sitte hirveesti jos meneeki kesken koulu vuotta, mitä luulet?

onko ollu ihanaa tähän mennesä ja kerkeisitkö joskus tehä sitte kysymyspostauksen? :))

-kaisa

katariina kirjoitti...

RA:

Kiitti! Joo loma on tosiaan ollu tosi hyva. Ylihuomenna sitten cairnsiin, yayy! William ja Kate on ehka tulossa sinne kans haamatkalle, ihan samaan aikaan kun me! How cool is that?!

Mum:

Eipa mittaa eipa mittaa. Ja tiian, oon niin onnellinen tosta pinnaclesta, ihan mahtavat lenkkeily maisemat!

kaisa:

Oi kiva :-) Ma oon taal exploriuksen kautta, tarkotiks sita?

Ma ite halusin mielummin tulla tammikuus ja alottaa samaan aikaa muiden kanssa ja musta se oli hyva paatos. Jos lahtee kesken naiden vuoden, niin kun ystavystyy 12 luokkalaisiin, niin ne sit lahtee puolen vuoden jalkeen. Mut ma kuitenki uskon, et vaik menis kesken vuoden, niin ei se oo sen huonompi, mut ite tykkasin tulla tammikuussa ja aloittaa sillon kun muutkin. Mut musta sun kannattaa lahtee sillon kun susta itestas tuntuu silta. Sul on varmaan joku fiilis siita millon haluisit lahtee, nii paata sen fiiliksen mukaan. :-)

Tahan mennes mulla on ollu ihanaa! Kertakaikkiaan. Tietysti on niita huonojakin hetkia niinku elamas aina, se on selva, mut kokonaisuudessaan mulla oon viettany tosi hyvaa aikaa!

Ja voisin tehakki kysymyspostauksen, oon vaan miettiny et riittaaks ihmisil kiinnostusta lahettaa kysymyksii. Ja kaikki postausaihe ehdotukset on tosi tervetulleita, taal kun elaa niin monista asioista tulee niin arkipaivaa, et ei sit enaa ajattele, et muita saattaa kiinnostaa. :-)

Peppi kirjoitti...

JOOOO tee kysymyspostaus! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Ja jos noi maisemat näyttää kuvissakin noin hyviltä, nii mitä se mahtaa olla todellisuudessa ihan paikan päällä katsottuna.. Varmasti jotain ihan huippua!

Ja joo todellakin kysymyspostausta kehiin! :) Ei sun Kata tarvii kysymyksiä miettiä, kyllä me hoidetaan se puoli. ;) Ainakin lupaan ite kysellä paaaljon tärkeitä ja ehkä enemmän turhempia kysymyksiä. :D

Ja nyt oot saanu sun ikiomat converset! :) Sopii sulle kuin nakutettu. ;) Voin kuvitella, kuinka nautit elämästäs siellä converset jalassa tommosia upeita maisemia katsellen! Mietin vaan, että mahtaakohan lenkkeily jäädä vähän vähemmälle, jos jäät vaan vahingossa ihastelemaan maisemia..? ;D No luvalla kyllä lenkkeily voiskin jäädä vähemmälle, koska ei tollasia lenkkeilymaisemia ihan joka paikasta löydy!

Ja hei laitappas jotain kuvaa sun uusista hiuksista! Haluun nähä mitä kampaaja ja väri on saanu aikaan :) Varmaan jossakin vaiheessa sen näkisinkin, mutta oon malttamaton ja haluun nähdä ne pikaisesti. :)

- Sontikkaaaaaa

Rosa kirjoitti...

Oi ihania maisemia! Oon ite ihan innoissani mun lähdöstä! :) Hei mites sulla on toi rahan käyttö siellä tai maksatko miten sun ostoksia? Käteisellä vai kortilla? :) Oon miettinyt, että toimiiko siellä kaupoissa normaalisti Visa Debit? :)

katariina kirjoitti...

Sontikka:

Joo siis luonnossa noi maisemat on ihan uskomattomat. Ja aijai niita Cairnsin maisemia! No nyt kun oon saanu rohkaisuja kysymys postaukseen niin eikohan laiteta sellasta kehiin lahiaikoina!

Lenkkeily tosiaan valilla jaa maisemia katellessa, mut annan siihen itelleni luvan :-) Ja hiuksissa ei siis oo laheskaa mitaa eroo mut voin laittaa jotai kuvaa :-D love you xoxo!

Rosa:

Joo todellakin on ihania maisemia! Ja tiedan lahtoo edeltavan tunteen :-)

Maksan ostokset joko kateisella tai visa electronilla. Visa electron ainaki toimii ihan normaalisti eika maksuasioitten kans oo ollu mitaan ongelmia tahan mennessa. Siis jos tarkotat visa debeilla ihan visa kortteja, niin visa kay melkein missa vaan ja toimii tosi hyvin!