18. toukokuuta 2011

Long time no see

Ma aina ennen ihmettelin et miks vaihtarit ei paivita blogejaan useammin, mut nyt en enaa ihmettele :-D On taas ollu kaikkee kiiretta, mut parempi nain pain.

Lomat on siis nyt lusittu ja oon ollu koulussa jo puoltoista viikkoa. Kahden viikon koululomien jalkeen lennettiin siis viela mun hostperheen kanssa viikoksi Cairnsin lampoon ja voi jestas, taytyy kylla sanoa etta oli aika ihmeellinen kokemus pienelle suomalaiselle :-D Tein vaikka mita hurjia juttuja, mutta niista myohemmin. Reissusta riittais taas vaikka kuinka kirjotettavaa, enka ois halunnu tulla pois ollenkaan. Viisainta on jakaa toi Cairnsin matka ihan erillisiin postauksiin, muuten tulee liian massiivinen paketti.

Lennettiin myohaan toissa lauantai-iltana takaisin Canberraan. Ja eika mika ihana yllatys mua odottikaan keittion poydalla: eka paketti Suomesta! Paketissa oli vaatteita, fazerin suklaata, salmiakkia, purkkaa, trendi ja rikkinaiset pyjamahousut, hihi :-D On mulla vaan ihanin perhe. Mutta levosta ei siis ollut tietoakaan, seuraavana paivana lyhyiden younien jalkeen taas menoks, eli GTM konserttiin, mut kirjottelen siitakin myohemmin. Hauskaa kuitenkin oli ja bandit oli uskomattomia.

Koulu otti mut viime viikolla vastaan kaikkine esseineen ja portfolioineen, yes. Mut oli silti kiva menna takaisin, vaikka tuntu niin epatodelliselta ja kaikki oli utuista, tiiattehan sen tunteen kun ei oo nukkunu tarpeeks. Lisaks mun korvat oli ihan lukossa, olin sairas ja tosi vasynyt :-D Mut kaikki oli todellakin sen arvoista ja mulla oli aivan unohtumaton viikko! Ja nuorena pitaa tehda kun vanhana ei jaksa eika viitsi. 

Viime viikonloppuna Muriel oli meilla yota. Eka pyorittiin ostarilla ja sit tultiin kotiin katsomaan euroviisuja ja varjaamaan Murielin hiukset. Ja kylla oli kivvaa. Muriel lahtee kuukauden paasta ja VOI ITKUT mulla tulee ikava. Se tarkoittaa myos sita et mulla on enaa puolet ajasta jaljella, kamala kun aika menee nopeesti!

Ja nyt on muuten huikeeta olla suomalainen, leijonat tuli ja rajaytti! Voi herranpieksut, sillon kieltamatta teki mieli olla Suomessa kun ei taalla kukaan tajuu miten massiivinen asia taa on. Suomen euroviisufloppikaan ei siina rytakassa tuntunu miltaan. Da-dadam!  

Sori nyt taa kuvaton tylsimys postaus, mut lupaan et kuvia on tulossa!
  

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ollaaa just apen kaa menos bussil kotii, ja olipa ihanaa ku olit vähä blogannu juttuu =) mut siis mite muriel lähtee jo nytte pois? tääl sataa taas vettä, ah suomen kesä. olin jo ajatellu iskee trampan pihalle tänää. niii ja huomen alkaa kesätyöt. ens viikol on viel pari tenttii ja sit ois koulu finaalis tältä keväältä! ainoot lomat vietän sit lakkiaisten ja provinssin välis, muute oon koko kesän duunis aina koulun alkuun asti. it is great ! mut hei kokeillaa taas täl viikol skypetystä.
roosasiskoooooooooooooooo

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan! Skype TOIMII! Kokeiltiin kummi-Raijan kanssa ja kunnossa on, että eikun juttelemaan nyt sitten! Vähän teetti töitä!

Joo, sain kyllä hyvät naurut, että vaan meidän pikku-boheemissa perheessä voi joku pakata mukaan risat pyjamahousut toiselle puolelle maapalloa :-D Ajattelin, että noi olen nähnyt Katan päällä usein täällä kotona, nää on sen lempparit...;-)

Ei yhtään tylsä postaus, kaikki kelpaa täällä! Halauksia M

Anonyymi kirjoitti...

Kysyn nyt kun muistan, en viitsi enää avata s-postia, että U. kysyi oletko lähdössä sinne Roomaan lukion reissuun ensi keväänä. Kai tilaavat jo niitä lippuja tai jotain sellasta.

T.M

Anonyymi kirjoitti...

Heippa ja hyvää koulua taas loman jälkeen! On sulla ollut vauhtia ja kokemuksia - ja ihan oikein, nyt niitä pitää hankkia, kun siihen on mahdollisuus. täällä järvi on sininen, pellot ja koivut jo herkän vihreät, narsissit kukkivat toisten penkeissä ja mulla esikot. Kolmena päivänä satanut, tarpeeseen tuli. Illat valoisia, kesä tulee. Vanhalla kaavalla tässä eletään ja terveisiä sinne t. RA

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kommentoin jotain, vaikka samalla jätän tänne jäljet ja paljastun että olen käynyt koneella vaikka mulla on kova komento siivoamisesta juhlaan.
Puolustathan sä mua, että elämässä on sentään jotain siivoamistakin suurempaa ja tärkeämpää...

Nämä kaksi tällä aikaa kun tanssii ja esiintyy. Ymmärrät varmaan ettei me osiakaan voitu vaihtaa. Parempi kuin minä jään siivoamaan kuin yritän tanssia irkkua tai balettia, vaikka IHAN samannäköisinä olisin voinut tehdä sen. Tää toinen esiintyjä on niin erinäköinen...ettei olis mennyt läpi vaihto. (taidan arvata mitä nuorempi S. sanoo samannäköisyydestä ja -kokoisuudesta...)

Kiva on kuulla sun juttujasi!! Minä sain viestiä myös jostain tekemisistäsi Kjoella käydessäni. Pörri siellä oli aina yhtä söpönö niinkuin mammakin.

Anonyymi kirjoitti...

Heii Katte!

Ihanaa, että päivittelet tänne aina toisinaan. Olen niin onnellinen, että kauan odottamasi ja haaveilemeasi vuosi vaikuttaa tosi onnistuneelta! Nauti ja seikkaile nyt meidän kaikkien Suomen kesäsateista nauttivien edestä! ;) On niin kiva käydä täällä tirkistelemässä puuhiasi.hehheh.

Huh. nuo krokot on pelottavia! Mutta maisemat niin hienoja! Onko siellä viidakkoa? Oletko silittänyt tuollaista somaa koalaa? (saattaa kyllä olla aika vaikeaa saada villieläin kiinni!:D) Seikkailusi herättää hirveästi hassuja kysymyksiä!

Jos jonain päivänä pääsen ausseihin hypin kyllä riemusta kuin kenguru! :)

Iloa talveen :-D!

anski