23. elokuuta 2011

Living in Australia

Mistahan nyt alottas ku on taas tapahtunu paljo! Nyt alkaa oikeesti tuntuu et elama taal alkaa asettumaan sille mallille et en oikeesti haluu lahtee! Tai siis tietty haluun naha kaikki rakkaat mut kun tahan elamaan ei sit oo enaa paluuta ja makun tykkaan mun uudesta elamasta taal niin hirmuisesti!! Sydamesta ihan ottaa kun ajattelen taalta lahtoo........ No mut nyt en ajattele sita vaan keskityn tahan hetkeen ja nautin siita et mul on taal viel aikaa kolme ihanaa piiitkaa kuukautta.

Lyhyehkosti, koulujen alkamisen jalkeen oon ollu kahella birthday dinnerilla, tutustunu uusiin ihaniin ihmisiin, saanut roolin koulun naytelmasta, ollut kipeana, tilannu formal mekon (paastaan Josien kans formaliin sen kaverin kautta, ootan tota niinniin paljon!!), saanut palpattaa suomee vahan Pepin kans, soittanu pianoo keskella civicin ostaria, kaynyt ihanalla Fernwoodin kuntosalilla, hurjastellu Josien fillarilla ekaa kertaa varmaa vuoteen (oli niin hassu tunne ja nauratti vaan ihan hirveesti), leiponut bageleita, saanut kehuja enkun parantumisesta, ollu vaihtari barbeques (ystavystyttiin pariisilaisen Camillen kans ja oivoi miten ihana tytto, harmi vaan et se lahtee ens viikol...), tuntenu kevaan tulon luissani jajaja. Noitten tapahtumien joukkoon mahtuu niin monta helmi paivaa ja hetkee joista oon tosi onnellinen ja joitten jalkeen on taas hyva jatkaa eteenpain! :-)

Hihii mulle tulee niin hyva mieli naita kuvia katellessa! Nakojaan mulla ei taal blogis oo enaa mitaan naamarajaakaan itelleni :-D Ainii ja kysymyspostaukseen voi jattaa niita kysymyksia, muuten ei tule sitten vastauspostausta :-)


  


Ihanat tytot Josie Gemma ja Maddy!!!!

Aussit kuittaa taas hetkeks!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katariina,heippa pitkästä aikaa ja kiitos kaunis kivasta kortista. Koneeni oli pitkään poissa käytöstä trimmattavana. Kolmisen viikkoa olen opetellut kävelyä ilman tukikenkää. Sujuu jo, mutta vaivastuu nopeasti. Sukulaisvieraita on ollut ja pieniä matkapyrähdyksiä, mutta muuten vanha rauhallinen tahti - ja välillä kiireempikin. Pian siirrytään harrastusten pariin. Sinulla ohjelmaa riittää ja nythän pitääkin ottaa kokemuksesta irti kaikki mahdollinen! Iloisesti RA

Anonyymi kirjoitti...

ootpas kerenny taas melko lyhyessä ajassa kokea vaikka mitä kun tohon tekstiosaan niitä listasit! kuulostaa kyllä just niin ihanalta miltä vaihtarivuoden aattelis kuulostavankin :) ja tuntuu kyllä tosi oudolta että jo nyt on enää kolme kk sun paluuseen!! tuntuu että oot kokenu siellä vaikka mitä ja meiän vuosi täällä on vaan hurahtanut tosi nopeesti ja pääpirteittäin aika tavallisesti, ainakin verrattuna sun vuoteen :)

tykkään muuten noissa ekoissa kuvissa sun suussa olevasta vihreestä purkasta! ;D ja mikä toi ankka juttu on? :D

-sonjuzca

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS abotaiteesta! Olen otettu.
Kirppu

katariina kirjoitti...

RA:

Hyva kuulostaa etta jalka alkaa jo parantuu pikkuhiljaa! Teilla kun alkaa arki taas kohta pyorii normaaliin malliin niin meil taal taas kaikilla alkaa olla tosi korkee kevat fiilis, ehka viela harmaana muistona muistat tunteen, hihi :-) Yritan ottaa joka hetkesta irti niin paljon kun pystyn, nyt kun viel aikaa on!

sonjuzka:

Nyt on kyl taas tosiaan tapahtunu :-) Aika menee vaan niin nopeesti! Ei se oo ihmekkaan et mun vuodessa on tapahtunu niin paljon kun maapallon toisella puolella ollaan!
Ainiin haluun muuten kuulla kaiken Pariisista ja odottelen kuvia ahkerasti fb:hen ilmestyvaksi (vaik niita kyl on varmaan turha toivoo kun niita uusi-seelanti kuviakaan ei oo viel nakyny.... saamattomuus. sukua siis ollaan! :-D <3)
Nii ja purkka on five, himo raikeita ja saa vaikka mina vareina ja mun purkkalemppari taal ehdottomasti! Ja toi ankka... Ei oo tietoo, joku Ianin tempaus, se kuvas tota ankkaa ympari koulun pihaa eri ihmisten kans :-D Haha.

Kirppu:

Ei mitaan, aattelin kun olit siita niin kiinnostunut niin lahettaa sit jotain pienta! :-) Pida sita hyvana ;-)

Anonyymi kirjoitti...

minkä järjestön kautta lähit aussii ja paljon sun matkas makso ja paljon otit sinne käyttörahaa?:))

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kortistasi! On tosi kivaa saada kortteja (huom. monikko...)postilaatikkoon. Mulle posti on tosi tärkee juttu, kissojen kans joka päiväinen yhteinen juttu. Sanon kun TV-ohjelmassa "Postiaa" , niin saan heti kaksi kissaa perääni.
Ja mukavinta ettei reissusta tarvii tulla "tyhjin taskuin".

Anonyymi kirjoitti...

Me täällä ollaan sun kanssa kaikessa siellä. Ajatuksin tukien. Halaten.

R & S & S