18. lokakuuta 2011

ekaa lomaviikkoo

Hips tuli taas vahan taukoo kirjottelemiseen, loma oli sen verran tiukka paketti. Mut nyt on taas blogi ajan tasalla!

Mennaan nyt kaks viikkoo ajas taaksepain eli lahetaan tarkastelemaan viime paivityksen jalkeista kahen viikon lomaa. Siis viimeset lomat, EIKA! Eka viikko meni letkeissa tunnelmissa kaikenmoisten perhe aktiviteettien lomassa, esim. kaytiin taas siel floriade kukkafestivaaleilla ja kansallispuistossa tiirailemassa kaikenlaisia australialaisia elukoita ja nain mm. platypusin (google translate sanoo et se on vesinokkaelain), joka on kuulemma tosi harvinainen, pelikaanin, emun, hirveesti kenguruita ja sit kasan muita pienelavaisia joiden nimia ei voi muistaa. Yritettiin myos tiirailla koalia mut tarhakoala jai ainoaksi havainnoksi. Kukkafestareil bongattiin myos kasa Australian karki julkkiksia jotka oli kuvaamas matkailu mainoksia. Oli aika janna naha!
Pukkikin tuli tanne moikkaamaan vahan lampimimpiin tunnelmiin.


Australian julkkikset tositoimissa.


Sitten kansallispuistoon.


Kansallispuistosta riittas niin paljon kauniita kuvia mut nyt meni hermot. Toisella viikolla junailtiin Melbourneen Josien, Vikin ja Maran kans, mut laitan siita reissusta piakkoin kuvia esille kun nyt ei jaksa.

Aussit kuittaa

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ah ihaniii kuvii ja sul onn niiiii huippuu elämää tuol. ikävä on kuitenki jo tääl päässä, ihanaa ku tuut kotii <3
mwah, love u sis <3
ps. sul lukee tuol sivus 17-v tyttö ;)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Katariina ja kiitos kauniista retkikuvasarjasta! Olin reilun viikon reissussa kotiperukoillani lähestyvää talvea, lumisia Pallastuntureita, sukulaisia ja ystävia näkemässä. Vieraita on ollut ja monenlaista menoa; toivottavasti nyt elämä rauhoittuu. Sulla alkaa pian viimeinen Australian-kuukausi, mutta muista kuitenkin lähtöhaikeutesi keskellä, että me iloisina odotamme sinua kotiin! T. RA