3. lokakuuta 2011

party rockers in the house tonight everybody just have a good time

Huh mika viikonloppu takana, mut kyl oli ryytymisen arvoista! Ihanaa olla 18! Perjantaina alko siis kahen viikon loma ja sita sit juhlistettiin formalissa, eli niissa poikakoulun tanssiaisissa. Olin himputin stressaantunu, kun torstaina mulla ei vielakaan ollu kenkia ja sit kaikki oli epaselvaa miten paasen paikan paalle sun muuta. Torstai-iltana sinkosin kenkakauppaan kaks minuuttia ennen sulkemisaikaa ja ostin ekat nudet korkkarit jotka nain. Rakkaus niihin leimahti sitten myohemmin. Tuli mieleen sellanen suomalaiskuvaus, et suomalaiset on hyvia jarjestelemaan matkaa mut huonoja nauttimaan perilla olosta. No tilannehan oli siis painvastainen mun kohdalla: olin tosi epaorganisoitunut ennen perjantaita, mut nautin taysilla itse tilaisuudesta. Syotiin ja tanssittiin koko ilta ja virallisen tilaisuuden jalkeen mentiin jatkoille, joista lahettiin Josien kans viiden aikoihin aamulla. Miks meil ei oo tallasta rentoo formalia Suomes?   Lauantaina oli jannittavin paiva pitkiin aikoihin kun lahettiin Canberran yoelamaan! Eka oli siis Katien hauskat yllatys 18-vuotis synttarit ja niiden jalkeen mina, Katie, Katien poikaystava ja kaks muuta tyttoo lahettiin klubbaileen! Kaikille jotka on ihmetelly onks Canberras yoelamaa niin tiedoks, et kylla on! :-D Ja klubeja riittaa. Viime lauantain piti olla "hiljanen" paiva Canberran yos mut jos se oli hiljanen niin mikahan sitten on normaali. Aaaaa meil oli ihan torrrrkeeeen hauskaa! Ei jarkee. En oikeesti oo lahos taalta mihinkaan. Huomatkaa muuten legendaarinen kuva jossa naytan passini ekaa kertaa pokelle.

Eilen Anja ja Christine viel vei mut synttari-illalliselle Floriadeen, eli sellasille kukkafestivaaleille taal Canberras. Siina vaiheessa olin jo aika puhki. Saa ei suosinu, mut tosi kaunista oli! Kukka kuvien lataus meni nii nmonta kertaa feiliks et nyt ei tuu ton enempaa! Ihan hyva ehka, alkaa muuten liikaa muistuttaa aitin blogii...6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hui!
Olipas jännittävää...
Mut muista, sä tuut kotisuomeen !!!!!!!!!!!
Sä oot luvannu synttäribileet meille.
(Kyllä me muutenkin sut halutaan takasi...)
R.

Anonyymi kirjoitti...

moi, tosi kiva blogi sulla :) mä oon jo kauan haaveillu vaihtari vuodest australias =D lähiksä siis niiku lukion ekan vai tokan tammikuus? Ku joku sano mulle et jos lähtee lukion ekan tammikuus, ei tarvii mennä luokkaa uudestaa, onks se totta? :)
-johanna

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi Katariina !! Sun positiivisuus kantautuu tänne pohjoseen asti, näkyy että nautit ja viihdyt !! Vietä vielä huippua aikaa ja tuu ehjänä Suomeen! :D

- Jenny

Anonyymi kirjoitti...

Hei sinä 18-vuotias! Vanhenitko jo jo niiiin paljon, ettet jaksa laittaa uusia viestejä itsestäsi.
Tahtoo tietää uudet kujeet, sinä kaunis nuori nainen!

R.

katariina kirjoitti...

R:

Joo kai sita kotiintulookin pitas jossain vaihees vaha ajatella, mut kun en halluuu!! Juu partyt joo, niitten jalkeen mua ei sit siel enaa tarvitakkaa :-D Mut joo kaipa ma vanhennuin kun en jaksa tan kaiken menon jalkeen paivittaa! Oli sen verran tiivis loma. Mut lupaan et postaus on tulos piakkoin kunhan tassa saan kuvat latailtuu sun muuta!

johanna:

Hei kiitti! :-) Kannattaa lahtee, ma ainakin suosittelen niin paljon! Ma lahin lukion tokan tammikuus. En tiia muista kouluista, mut meidan koulus en usko et ois voinu lahtee luokkaa kertaamatta ja jotenki luulen et sama homma patee vaha kaikkialla Suomessa. Ainaki mun vaihtari ryhmas kaikki joutuu kertaamaan vaik ois vasta ykkosel. Mut kannattaa kysyy opolta tai joltain koulus!

Jenny:

Oi kiitti, hyva et taalta kantautuu vahan lampoa sinne pohjoisen kylmyyteen, hehe ;-) Yritan tulla ehjana kotiin!

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS!
Äitisi istuu meidän keittiön pöydän ääressä ja perkaa mun puolukat..Että terveisiä kaikilta meiltä täältä arkisista puuhista.