30. heinäkuuta 2011

confusion never stops closing walls and ticking clocks

Elikkasta nyt on jo viikko koulussa takana lomien jalkeen ja hirmu mukavaa taas naha kaikkia! Tahan semesteriin valitsin matikkaa (kai mussa joku masokisti piilee), aikkaa (contemporary issues mika vaikuttaa ihan sairaan mielenkiintoiselta!), mediaa, musiikki teollisuutta, tanssii ja draamaa. Saa nyt naha millasta toi draama on, aattelin nyt kokeilla kun kerranki mahdollisuus. Nahtavaks jaa oliko hyva vai huono idea... :-D 

Hei ja sit toteutin myos mun tosi pitka aikaisen haaveen eli ostin viime viikolla kuntosalijasenyyden ihan himo siistille salille! Ei varmasti kuulosta kummoselta, mut mulle taa on tosi iso juttu, yhden haaveen toteutuminen! Siel voi raakata itteensa kaikil erillaisil tunneil ja aaah.

Mut nyt pikakelaus mun vikasta lomaviikosta. Eli erittain onnistuneen Melbournen reissun jalkeen mul oli viel viikko lomaa jaljella. Maanantaina aamuna mentiin kattomaan mun host pikkuveljen Simonin voimistelukisoja ja illalla viel miesten. Oli kyl niin menemisen arvonen juttu. Taal just nakee kaikkii tallasia juttuja joita ei muuten tulis ikina nahtyy, miks ma muuten lahtisin kattoon jotain voimistelukisoja? Sit oli kans hypersuper ihanaa skypettaa illal ihanien serkkujen+vahan tadinki ja kotivaen kans! Tuli niiiiin hyva mieli, terveisii vaan kaikille pusipusi! 

Tiistaina menin Josien kans kattoon Harry Potterin ja en oikein vielkaa tiia mita siita pitas ajatella. No sit keskiviikkona olin Layn kans ja illal menin viel isantaperheen kans elokuviin. Perjantaina lahettiin Australian landelle yheks yoks tapaamaan isovanhempia ja tultiin takas Canberraan lauantai-iltana. Loppuajan vaan meditoin. 

Ja puol vuotta Aussilas pamahti tayteen pari paivaa sit. Tunnelmat? Vaihtelee. Kauhistuttaa miten puol vuotta hujahti tosta vaan. Tuntuu et apua, oonko valmis lahteen: oonko oppinu taal tarpeeks, oonko ottanu kaiken ilon irto, oonko nauttinu joka hetkesta, oonko elanyt hetkessa, oonko tehnyt kaikkeni tehdakseni tasta vuodesta ainutlaatuisen, oonko oonko oonko. Mut oon tullu siihen lopputulokseen et vaik istusin koko loppuajan neljan seinan sisalla, taa vuosi on jo ollu niin omaa luokkaansa.

Nyt ladies and gentlemen, Living Asutralia proudly represents: Life In A Farm. (Vaatetus oli tietysti asianmukainen farmari. Ja hyi miten valkoseks oon talvel tullu. Ja ettikaa kengurusta yks virhe.)



Okeii myonnettakoon et kyl ma vahan jotain muutaki tein kun meditoin... Nyt kun sais noi viela postiin nii ois ihan jees.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiva nähdä , mitä siellä maalla tehdään.

Saateltiin S. Pariisiin. Eilen yksi salamatkustaja oli päättänyt, että hän lähtee mukaan. Oli pessyt itsensä hyvin ja käynyt nukkumaan matkalaukkuun. Kukas se muu kuin S-kissa!!

Odottelen tässä äitees meille...

Anonyymi kirjoitti...

Niin! Yksikö virhe vain kengurussa???
T. Sama