26. syyskuuta 2011

curls and colours got together

Hitsi kun joskus ei tuu paivitettyy ollenkaan ja joskus iskee tosi kova villitys paivittaa koko ajan! Nyt tulin fiilisteleen tanne viime viikolla koulussa otettuja kuvia ja sitten tietysti mun huomisia 18-vuotis synttareita! Oon oikeesti niin innoissani ja hermona siita et huomenna taytan 18! En voi uskoo, olo ei oo kun 18-vuotiaalla vois kuvitella olevan. Tata on ootettu ja pelatty. Sitten viela jannittaa mita aitin, isin, siskon ja veljen paketista paljastuu. 
Ens viikonloppuna alkaa myos kahen viikon loma, jolloin ois tarkotus ainaki lahtee Melbourneen Josien, Vikin ja Myran kans. Ja perjantaina sit tietysti kovasti ootettu formal! Sit kaikenlaista menoo pukkaa viikonlopuks kun niin monella on synttarit! Niin ja lauantai on erityisen jannitava paiva kun saan tietaa tuleeks musta 10 millin onnellinen omistaja, hehe.
Siitakin pitaa mainita, et meilla oli toissa perjantaina vapaapaiva koulusta kun Canberran kemikaalitehdas rajahti. No okei ei se rajahtany kun tulipalo oli vaan mut rajahtaminen kuulostaa paljon jannittavammalta. :-D Sit oli kaikenlaisia myrkyllisia kaasuja ilmassa. Ja huomenna Canberran opettajat lakkoilee jo toista kertaa, koska ne saa alhaisempaa palkkaa kun tossa viereisessa New South Walesin osavaltiossa. Jee ei tarvii menna kouluun ku vasta 12!
17 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

Heippa! kommentoinki sulle joskus aikasemmin, mutta kyselisin nyt missä koulussa oot siellä? sain just tietää ite että mulla on perhe ja koulu canberrassa ja en malta oottaa tammikuuta :))

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Oon lukenu tätä sun blogia alusta asti, ja oon ajatellu että ootko vaihdossa Exploriuksen kautta kun oli toi Soft Landing Camp? :) Että ajattelin vaan että ootko ollu tyytyväinen tohon järjetöön? Oon meinaan itse ajatellu lähtöä Australiaan Exploriuksen kautta, ja miettiny, että kuinka hyvä toi järjestö oikeestaan on. Kiitti jos vastailet :)

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA ONNEA ONNEA!!

S ja S ja R ja S Ja T ja P

P.s. viimeistä et varrrrmaaan arrrrvaa, jos et oo kuullu...

katariina kirjoitti...

kaisa:

Vaude, oo onnellinen! Canberra on tosi kiva, eika kannata lannistuu vaik paikalliset saattaaki vaha tata paikkaa sorsii :-D Mut niinhan se on et ihmiset aina haukkuu sita paikkaa mista on kotoisin, hehe :-)
Oon Hawker Collegessa, mikas sun koulun nimi on? Ja mihin pain Canberraa paadyit?
Joo tiedan taysin ton odottavan tunteen, ei millaan jaksais oottaa lahtoo mut sit kuitenki pelottaa miten selvii. Mut hyvin taal sit kuitenki selvii! :-) Mut oon ihan varmasti tulee tosi muistorikas vuosi!

Anonyymi:

Yap Exploriuksen kautta oon vaihdos. Oon ollu ihan tyytyvainen, taa on tosin aika nuori jarjesto viel. Mut siis hyvin on toiminu, ei oo oikein mitaan tosin mihin verrata.. Mut sit jos kaipaa esim. muitten vaihtareitten tukee jne. nii nail ei oo sellasii "vaihtari tapaamisii" jarjeston puolesta niinkun vaik rotareilla, et saannollisesti alueen vaihtarit kokoontuu vuoden aikana. Tapaamiset muiden vaihtareiden kans riippuu sit omasta aluevalvojasta. Mun aluevalvoja on jarkanny yhen tpaamisen ja toinen on tulos. Ja sit mun kans tanne tuli Muriel saksasta sielta alotusleirilta, ja Murielin kans olin tosi laheinen ja oli mukava kun oli joku sillon aluks johon pysty heti luottaan. Muriel lahti sit puolivalis, mut nyt musta tuntuu et oon niin hyvin asettunu ja loytany ihania ihmisia, et en osaa kaivata enaa sellasta vaihtaritukee.
Mut siis kyl ma oikeestaan suosittelen, kaikki kaytannon asita on sujuneet mutkattomasti. Onhan taa varmasti aika erilainen kun massa STS ja EF. Niista oon kuullu paljon huonoo. Mut riippuu paljon myos siita mita itse haluut jarjestolta. Toivottavasti taa autto ees vahan! Onnee jarjeston valintaan! :-)

Sukulaiset:

Voi ei en ikina paase eroon tuosta onnea onnea onnea.... :-D
Mutta KIITOS KIITOS KIITOS! Pidan sitte teille private VIP synttarit ku tuun.
Heiii siis Porri?? Onko????

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut synttäreiden johdosta sinulle sinne kauas. Toivottaa Mari ja muu Topilan porukka

Anonyymi kirjoitti...

Onnea täysi-ikäistymisen johdosta!! :-)
Ja eikö siellä down underissa ollakaan pää alaspäin, vai ootko kenties kääntäny kuvat... ;-)

T. yksi Pia vaan

Anonyymi kirjoitti...

Jee. Arvasit tuon P aivan oikein.
Se ei suostunut näyttäytyyn ekalla hakureissulla, jolloin se olisi lähtenyt teille.
Sitte tytöt ja A mun mukana mentiin vielä tarkistaan uudelleen tilanne ennen lähtöö -ja siellä se ootti ryhdikkäänä meitä suulin edessä.

Kokeiltiin ja niin se sitten lähti meidän mukaan. Nyt on tosi tarkkaa miettiä , minkä oven avaa. Vielä eivät ole sovussa nämä S ja T ja P. Pelkää reppana lastaan...
Uskotko? Olen nukkunut P:n kanssa kylpyhuoneessa. Tosi hölmöä, mutta totta...

soile kirjoitti...

Voi että vielä täälläkin PAAAALJON ONNEA!!! :D♥ ja voi että kun sun noi hiukset on niin älyttömän ihanat! :D haluun kanssa tommoseet. ja voi että loma kuulostaa niin kivalta vaikkakin sulla koulukin on varmasti ihan huippua! :D jutellaan joskus oikeen kunnolla taas ja kohtahan melkein voidaan puhua jo kasvotusten! :) hyviä lomia ja kouluja sinne taas, ja otahan loppukiri nauttimisesta pikkuhiljaa! kaikki siitä kenguruittenmaasta irti!!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Moikka kata,

Mulla olisi sellaista, että olen lähdössä ehkäpä Canberraan au pairiksi ja perhekin on jo löytynyt. Osaatko sanoa, onko Canberrassa paljon au paireja? Onko siellä vapaa-ajalla paljon tekemistä? Ja oletko toivonut että et olisi päässyt Canberraan vaan esimerkiksi Sydneyhin.

- Tiia

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää 18-vuotis syntymäpäivää rakkaalle siskolle T:Anssi:D. En oo paljon kirjotellu kun tiedäthän sä mut;D.. Mut kivaa näyttää olevan ja oon onnellinen sun puolestas:)!! Juhlitaan sitte kun palaat. Hauskaa loppu aikaa=)!!

Anonyymi kirjoitti...

Onko 18-v. synttäri sielläyhtä tärkeä kuin Suomessa vai onko jo esim 17 v tärkeämpi?
kysyy R.

katariina kirjoitti...

Mari+muu perhe:

Kiitti paljon sinne kauas! :-)

Pia:

Kiitoksia!
Joo tosi turhauttavaa kun joka kerta pitaa kaantaa kaikki kuvat kun Suomeen postaa... Hehe :-)

R:

Ma kylla tiesin et sa rakastat kissoja, mut etta oot nukkunu kylpyhuonees porrin kans! :-D Mut toisaalta ku miettii nii saattasin teha ihan saman itekki... Hehe. Hullua porukkaa.
Joo kuulin ton tarinan, Porri ei vaan halunnu lahtee ita-suomeen!
Eikohan ne toisiinsa totu, hassuu et omaa lastaan pelkaa porri parka! :-D
Ja 18v. synttarit on joo aika tarkeet, mut 17v. synttarit on kans tosi tarkeet ku sillon saa ajokortin! Ja 18v. sit paasee klubbaileen. Mut kyl ma silti ehka sanosin et 18v. on tarkeempi.

soile:

KIITOS! <3 Joo loma ja koulu, molemmat kelpaa! Taal ei kylla tunnu et tarviis lomaa niin kipeesti kun Suomessa. Jutellaan taas, ja tosiaan tasan kahen kuukauden paasta starttaa lento kohti Suomea! Huiii aaa slkfj/lasmfj;/a

Tiia:

Moikka! En kyl osaa yhtaan sanoo, mut kyl joku toinenki kyseli multa vaha aika sitten juttuja, kun au pairiksi oli Canberraan tulossa! Kyl ma uskosin et ihan kiitettavasti ois.
Musta taalla on tekemista, pitaa vaan itekki olla aktiivinen ja hakeutua paikkohin jotka kiinnostaa. Tykkaan Canberrasta, taa on just sopiva paikka asuu vuosi. En vaihtais Sydneyhin! Taal kaikki on tosi lahel, mut esim. Sydneyssa jos haluut johonki paikkaan niin saattaa kestaa jopa tunnin paasta kohteeseen jos hyvin sattuu.
Tietysti taa riippuu niin paljon ihmisesta, mista tykkaa, mut yleisesti kaikki vaihtarit joita oon tavannu on tykanny tosi paljon Canberrasta. Onnee kaikkiin paatoksiin! :-)

Anssi:

Kiitos rakas veli!! Tiian kyl sut, makaan en voi ees tekstata vaik lukuisia kertoja oon yrittany ku ei paasta tekstareita lapi siihen sun tyhmaan kannykkaan. Sitten juhlitaan, can't wait to see you bro! <3

Anonyymi kirjoitti...

Okei kiitos. Et sattuis muistaa sen henkilön nimee tai mihin tekstiin se kommentoi? :D Koska olen nyt tulossa marraskuussa sinne päin nii ois kiva luoda jo jotain kontaktei. :)

-Tiia

Anonyymi kirjoitti...

Lämmmin onnitteluhalaus multakin!
Kirppu

kaisa kirjoitti...

nii oon siellä dickson collegessa ja hostperhe asuu aika lähellä tota sun kouluu, suunnilleen noiden koulujen puolessa välissä :)) kuulostaa tosi hienolta!!

Anonyymi kirjoitti...

Mun onnellinen, ihana, aikuinen kata! en malta että saan sut kinosten keskelle tänne joulun ajaksi :) <3 tiiätkö. kattelin ja luin sun blogia alusta tänne uudelleen, ja tajusin et sähän näytät jo ihan 18-vuotiaalta :D aikuisemmalta. en usko että sitä huomais jos oisin nähny sua säännöllisesti, vaan kaukaa huomaa ulkonäköseikat paremmin. enkä osaa sanoa onko mikään muuttunut mutta semmonen hassu tajunnantunne mulle vaan tuli! Pusut kuopiosta Marrelta.

katariina kirjoitti...

Tiia:

Joo ymmarran taysin. Taa ehka tuleva au pair kommentoi Canberra tour tekstiin, sielt pitas kommentti boxista loytyy se kommentti. Mut voin vaik seuraavas postaukses kuuluttaa tata ihmista niin voitte sit vaik vaihtaa yhteystietoi jollain keinolla siina tapauksessa jos taa tyyppi on viel tulos Canberraan ja lukee tata blogii. :-)

Kirppu:

KIITOS!

kaisa:

Noni, pieni maailma! :-) Jos oisit vahan aikaisemmin tullu niin oltas vaik voitu naha! Mul on yks kaveri dickson colleges, se on sit year 12 kun sa tuut! Vahan hassuu aatella. Kerroin sille et teidan kouluun on tulos suomalainen vaihtari. Mut kaikki kuulostaa hyvalta, tulee varmasti tosi kiva vuosi! :-) Millaselta sun perhe vaikuttaa?

Marre:

Tiiatko mustaki tuntuu et oon ulkonaollisesti vaha ainaki muuttunu, kun katottiin jotain kuvia sillon kun tulin! Makaan en malta oottaa et naan sut kulta, mut toisaalta ajatus kinoksista vaha kammottaa... Mut kaipa se siita sit suttaantuu! Pitaa skypettaa piakkoin! <3